197
Οι δύο υποψήφιοι στη διάρκεια του πρώτου debate | Reuters

Αρνείται ο Τραμπ να συμμετάσχει σε διαδικτυακό debate με τον Μπάιντεν

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2020, 15:52
Οι δύο υποψήφιοι στη διάρκεια του πρώτου debate
|Reuters

Αρνείται ο Τραμπ να συμμετάσχει σε διαδικτυακό debate με τον Μπάιντεν

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2020, 15:52

Στον αέρα βρίσκεται το δεύτερο debate μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν, που είναι προγραμματισμένο για τις 15 Οκτωβρίου.

Την Πέμπτη, η αρμόδια επιτροπή για τα debate ανακοίνωσε ότι η δεύτερη τηλεμαχία θα γίνει εξ αποστάσεως, με τους δύο υποψηφίους να συμμετέχουν από διαφορετικές τοποθεσίες και να απαντούν σε ερωτήματα του κοινού, το οποίο θα βρίσκεται στο συμφωνημένο εξαρχής σημείο, στο Μαϊάμι, μαζί με τον δημοσιογράφο συντονιστή Στιβ Σκάλι του C-SPAN.

Η παρουσία του κοινού είχε συμφωνηθεί εδώ και καιρό, πολύ πριν από το πρώτο καταστροφικό debate των δύο υποψηφίων.

Ομως, ο Τραμπ, λίγο αργότερα, δήλωσε ότι αρνείται να συμμετάσχει σε debate από απόσταση, καθώς κάτι τέτοιο είναι «απαράδεκτο» και «χάσιμο χρόνου».

Ο αμερικανός πρόεδρος είχε δηλώσει έτοιμος για τη δεύτερη τηλεμαχία παρά τη νοσηλεία του για κορονοϊό, πριν από λίγες ημέρες, στο στρατιωτικό νοσοκομείο «Γουόλτερ Ριντ» τoυ Μέριλαντ.

Ο Μπάιντεν, από την πλευρά του, είχε πει τη Δευτέρα ότι θα ήταν διατεθειμένος να πάρει μέρος στο δεύτερο debate, αν οι επιστήμονες τον διαβεβαίωναν ότι ήταν απόλυτα ασφαλές για την υγεία του και ότι θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικοί για το αν πρέπει να προχωρήσουν στη διεξαγωγή του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...