216
Ο Αδωνις Γεωργιάδης φορώντας μάσκα στον χώρο του προεδρείου της Βουλής | INTIMEnews

Εξαλλος ο Αδωνις από το «μαύρο» χιούμορ Κρέτσου για την καραντίνα των υπουργών

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2020, 10:03
Ο Αδωνις Γεωργιάδης φορώντας μάσκα στον χώρο του προεδρείου της Βουλής
|INTIMEnews

Εξαλλος ο Αδωνις από το «μαύρο» χιούμορ Κρέτσου για την καραντίνα των υπουργών

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2020, 10:03

Ο πρώην  υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, έμαθε ότι τρεις υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη μπήκαν σε (προληπτική) καραντίνα επειδή είχαν επαφή με επενδυτή-κρούσμα Covid-19 και σκέφτηκε να κάνει χιούμορ διά των social media, γράφοντας στο Τwitter περιπαικτικά: «υγιής επιχειρηματικότητα» (δείτε κάτω το τουλάχιστον ατυχές tweet).

O υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εικονιζόταν μαζί με τον υφυπουργό Νίκο Παπαθανάση στη φωτογραφία που συνόδευε την ανάρτηση Κρέτσου, εξανέστη διερωτώμενος πώς είναι δυνατόν ένας πρώην θεσμικός παράγοντας  -μέλος της προηγούμενης κυβέρνησης- να κάνει τέτοιου είδους χιούμορ.

O κ. Γεωργιάδης πήγε και ένα βήμα παραπέρα συνδέοντας την ανάρτηση Κρέτσου με το απρεπές χλευαστικό σχόλιο του δημοσιογράφου της «Καθημερινής» Στέφανου Κασιμάτη, για την απώλεια μαλλιών του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου, που είχε προκαλέσει την καθολική αποδοκιμασία από τον πολιτικό και δημοσιογραφικό κόσμο.

Οι αντιδράσεις -σημειώνεται-  οδήγησαν την «Καθημερινή» και τον ίδιο τον αρθρογράφο σε μια δήλωση συγγνώμης.

Kατά τα άλλα, ο κ. Παπαθανάσης αποκάλυψε ποιος ήταν ο επενδυτής που τελικά έβαλε σε καραντίνα τον ίδιο, τον κ Γεωργιάδη και τον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη.

Πρόκειται, είπε, για Ισραηλινό ο οποίος συναντήθηκε με τους υπουργούς με αντικείμενο πιθανή εμπλοκή του στα (πολύπαθα) Ναυπηγεία της Ελευσίνας.

«Ηταν επενδυτής για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας. Και είναι από το Ισραήλ. Θέλουμε να λυθεί το θέμα της Ελευσίνας», τόνισε ο κ.  Παπαθανάσης σε δηλώσεις του στο Open.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...