318
Ο Κυριάκος Βελόπουλος ωρύεται από το βήμα απαιτώντας σεβασμό από τους υπόλοιπους βουλευτές και τον Πρόεδρο της Βουλής | YouTube

Ο Βελόπουλος, που πουλούσε κρέμες για τον κορονοϊό, επιτέθηκε στον Τσιόδρα!

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2020, 13:47
Ο Κυριάκος Βελόπουλος ωρύεται από το βήμα απαιτώντας σεβασμό από τους υπόλοιπους βουλευτές και τον Πρόεδρο της Βουλής
|YouTube

Ο Βελόπουλος, που πουλούσε κρέμες για τον κορονοϊό, επιτέθηκε στον Τσιόδρα!

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2020, 13:47

Χυδαία υπονοούμενα, ανοίκειες εκφράσεις, αστήρικτες κατηγορίες στη βάση συνωμοσιολογικών θεωριών, φημολογιών και διαδόσεων του Διαδικτύου –και όλα αυτά ενώπιον της Εθνικής Αντιπροσωπείας.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο πολιτικός αρχηγός (!) που διαφήμιζε κρέμες και λοιπά μαντζούνια κατά του κορονοϊού ώσπου παρενέβη η Δικαιοσύνη (εδώ), εκμεταλλεύθηκε το ιερό βήμα που του δίνεται από τη Βουλή, για να εξαπολύσει σκαιά επίθεση κατά του Σωτήρη Τσιόδρα –την «Ιερή Αγελάδα της κυβέρνησης», όπως μεταξύ άλλων αποκάλεσε τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο για την επιτυχία του στην κρίση της Covid-19 καθηγητή Λοιμωξιολογίας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έδειξε ιδιαίτερη επιμονή στον χαρακτηρισμό «φυτευτό» για τον Σωτήρη Τσιόδρα που έχει αναλάβει, ως επικεφαλής της αρμόδιας επιστημονικής επιτροπής, την ενημέρωση των πολιτών για την πανδημία του κορονοϊού.

Παρά τις παρατηρήσεις του Προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, που του ζήτησε να ανακαλέσει (δείτε την αντιπαράθεση στο 18.00 του βίντεο πάνω), ο Κυριάκος Βελόπουλος συνέχισε απτόητος τις προσβολές κατά του καθηγητή, λέγοντας ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε τοποθετήσει επικεφαλής της task force για τον κορονοϊό, τον καθηγητή Ιατρικής, Επιδημιολογίας και Στατιστικής, στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, Γιάννη Ιωαννίδη (εδώ).

«Ο Τσιόδρας “φυτεύτηκε”. Δεν το παίρνω πίσω. Διορίστηκε. Να βάζατε τον κ. Ιωαννίδη που είναι ειδικός και είναι στο Στάνφορντ. Εγώ θα πειράζω την Ιερή Αγελάδα και τον Βούδα κάθε κυβέρνησης», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, απαιτώντας μάλιστα σεβασμό από τον πρόεδρο του κοινοβουλίου και τους υπόλοιπους βουλευτές που διαμαρτύρονταν για όσα έλεγε από το βήμα.

Πιστός τέλος στη ρητορική που αναπτύσσει για τη διαχείριση του Μεταναστευτικού από την κυβέρνηση (προηγούμενη και σημερινή) ο Κυριάκος Βελόπουλος κατέθεσε επίσης στα πρακτικά της Βουλής ψηφιακό δίσκο  με  καταγγελίες -όπως υποστήριξε- φιλοζωικών οργανώσεων περί εξαφάνισης των αδέσποτων ζώων γύρω από τα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων.

«Οι φιλοζωϊκές δεν γνωρίζουν το γιατί. Εγώ γνωρίζω ότι για ορισμένους από αυτούς (τους μετανάστες) τα αδέσποτα είναι εδέσματα», σχολίασε με νόημα και κάπου εκεί τελείωσε ένα ακόμα σόου του εντός του κοινοβουλίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...