248
Ο βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σαν Ζερμέν ενώ επιτίθεται στον οπαδό | YouTube

Γιατί ο Νεϊμάρ επιτέθηκε σε οπαδό της Ρεν;

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2019, 14:51
Ο βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σαν Ζερμέν ενώ επιτίθεται στον οπαδό
|YouTube

Γιατί ο Νεϊμάρ επιτέθηκε σε οπαδό της Ρεν;

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2019, 14:51

Την ψυχραιμία του έχασε ο Νεϊμάρ εξαιτίας της αντιαθλητικής συμπεριφοράς ενός οπαδού της Ρεν κατά την απονομή των μεταλλίων έπειτα από τον τελικό του Κυπέλλου της Γαλλίας το Σάββατο.

Ο βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σαν Ζερμέν, που άκουσε τον οπαδό να του λέει ότι… πρέπει να μάθει μπάλα, τον απώθησε προτού επέμβουν οι πιο ψύχραιμοι και τους σταματήσουν.

Καλώς ή κακώς το όλο θλιβερό περιστατικό  καταγράφηκε από βίντεο.

Τι συνέβη όμως;

Την ώρα που οι παίκτες της Παρί ανέβαιναν στα θεωρία των επισήμων για να πάρουν τα μετάλλια των ηττημένων, ο οπαδός της Ρεν που βρισκόταν στο σημείο άρχισε να τους κοροϊδεύει ενώ μάλιστα κατέγραφε τα πάντα στο κινητό του.

Ο θεατής έβρισε τον Μπουφόν αλλά και τον Βεράτι που αποκάλεσε ρατσιστή.

Για τον Νεϊμάρ είπε «μάθε να παίζεις μπάλα», αλλά ο αποδέκτης δεν αδιαφόρησε, αλλά άρπαξε το κινητό από το χέρι του οπαδού και τον απώθησε μέχρι να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι.

Για την ιστορία, η Ρεν έκανε την έκπληξη νικώντας στον τελικό με 6-5 στα πέναλτι την Παρί στο «Σταντ ντε Φρανς» της γαλλικής πρωτεύουσας.

Αν και η ΠΣΖ είχε προηγηθεί νωρίς με τον Ντάνι Άλβες στο 13’ και τον Νεϊμάρ στο 22’, το αυτογκόλ του Κιμπεμπέ στο 40’ έβαλε στο παιχνίδι τη Ρεν, που ισοφάρισε στο 66’ με τον Έντσον Αντρέ.

Στην παράταση δεν σημειώθηκαν γκολ και το ματς έφτασε στα πέναλτι. «Μοιραίος» παίκτης της ΠΣΖ ήταν ο Ενκουκού που σούταρε ψηλά άουτ και έδωσε το κύπελλο στη Ρεν για πρώτη φορά από το 1971!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...