607
Ο Λουκ Πέρι, πατέρας δύο παιδιών, «έφυγε» την Δευτέρα σε ηλικία 52 ετών | REUTERS

Τα «Χτυποκάρδια του Μπέβερλι Χιλς» αποχαιρετούν τον Λουκ Πέρι

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2019, 11:08
Ο Λουκ Πέρι, πατέρας δύο παιδιών, «έφυγε» την Δευτέρα σε ηλικία 52 ετών
|REUTERS

Τα «Χτυποκάρδια του Μπέβερλι Χιλς» αποχαιρετούν τον Λουκ Πέρι

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2019, 11:08

Η είδηση του θανάτου του αγαπημένου «Ντίλαν» στα 52 του χρόνια, προκάλεσε συντριβή στον κόσμο του Χόλιγουντ. Ανάμεσα στους συναδέλφους του που εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον πρόωρο χαμό του, ξεχώρισε το «αντίο» των συμπρωταγωνιστών του στη σειρά – «θρύλο» «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» που καθήλωνε επί μία και πλέον δεκαετία εκατομμύρια τηλεθεατές στους δέκτες τους.

Πρώτος από όλους, ο «Στιβ» (κατά κόσμον Ιαν Ζέρινγκ), στενός φίλος του Λουκ Πέρι, τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Ιnstagram:

«Πολυαγαπημένε Λουκ, θα επιστρέφω για πάντα στις αναμνήσεις που μοιραστήκαμε τα τελευταία τριάντα χρόνια. Μακάρι αυτό το ταξίδι σου να εμπλουτιστεί από τις ψυχές που “έφυγαν” πριν από εσένα, όπως ακριβώς έκανες εσύ γι αυτούς που άφησες πίσω. Θέε μου, σε παρακαλώ δωσ’ του μια θέση δίπλα σου, την αξίζει».

View this post on Instagram

Dearest Luke, I will forever bask in the loving memories we've shared over the last thirty years. May your journey forward be enriched by the magnificent souls who have passed before you, just like you have done here for those you leave behind. God please give him a seat close to to you, he deserves it.

A post shared by Ian Ziering (@ianziering) on

Από την πλευρά της, η Κρίστιν Ελίζ Μακάρθι (στη σειρά είχε ένα σχετικά σύντομο πέρασμα ως Έμιλι Βαλεντάιν) έγραψε στο ίδιο μέσο:

«Με βαριά καρδιά, είμαι συντετριμμένη που πρέπει να ανακοινώσω το θάνατο του Λουκ. Είμαι ακόμα σε σοκ και δεν έχω λόγια πέρα από το ό,τι ήταν ένας αληθινά ευγενικός τζέντλεμαν Θα λείψει απ’ όλους όσοι τον γνωρίσαμε από κοντά και τους εκατομμύρια που τον αγάπησαν. RIP αγαπημένε Luke. Ο χρόνος σου εδώ ήταν πολύ σύντομος».

Η «Αντρεα» (Γκαμπριέλ Κάρτερις) δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της για τον χαμό του Λουκ:

«Πολυαγαπημένε Λουκ, είμαι τόσο συντετριμμένη και χωρίς λόγια. Φίλε μου, ήσουν μία δυνατή ψυχή και έχεις αφήσει το σημάδι σου. Την αγάπη μου και τις προσευχές μου για την οικογένειά σου και όσους σ’ αγαπούσαν. RIP».

H «Μπρέντα» για τον αγαπημένο της «Ντίλαν»

Συντετριμμένη και η «Μπρέντα» (Σάνεν Ντόχερτι), με την οποία ήταν ζευγάρι ο «Ντίλαν» στο Beverly Hills 90219 (δείτε στο βίντεο κάτω τις καλύτερες στιγμές τους) δήλωσε στο People:

«Είμαι σοκαρισμένη. Κατάκαρδα λυπημένη. Συντετριμμένη από την απώλεια του φίλου μου. Έχω τόσες πολλές αναμνήσεις με τον Luke, που με κάνουν να χαμογελώ και έχουν αποτυπωθεί για πάντα στην καρδιά και το μυαλό μου.

»Ο Λουκ ήταν ένας έξυπνος, ήσυχος, ταπεινός και περίπλοκος άνδρας με χρυσή καρδιά και ανεξάντλητη πηγή ακεραιότητας και αγάπης. Με προσέγγισε στη διάρκεια της μάχης μου με τον καρκίνο και η σχέση μας συνέχισε από εκεί που είχε μείνει με τους δυο μας να είμαστε μεγαλύτεροι και σοφότεροι. Η σύνδεση όμως ανάμεσά μας παρέμενε δυνατή».

Οι δυο τους ήταν τα δύο μέλη του παλαιού καστ της σειράς που δεν επρόκειτο να συμμετάσχουν στο reboot της, το οποίο είχε ανακοινωθεί για το επόμενο διάστημα. Οταν ολοκληρώθηκε η σειρά είχαν χάσει για λίγα χρόνια επαφή, επανασυνδέθηκαν όμως όταν η Ντόχερτι μίλησε δημόσια για τη μάχη της με τον καρκίνο, το 2015.

«Υπήρχε ένας ιδιαίτερος δεσμός αγάπης μεταξύ μας, που προέκυψε μέσα από το ταξίδι που κάναμε στο 90210 και στη ζωή γενικότερα. Ο Luke και εγώ σκεφτόμασταν να κάνουμε κάποια δουλειά μαζί. Θέλαμε να συνεργαστούμε ξανά και να δημιουργήσουμε σε αυτό το στάδιο της ζωής μας κάτι ξεχωριστό που θα είχε σημασία για τους θαυμαστές μας. Θα μου λείπει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο», είπε για τον πρόωρο χαμό του συμπρωταγωνιστή και φίλου της.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατο του Λουκ Πέρι. «Μπήκα στο εστιατόριο και τον είδα εκεί, να χαμογελά, η σκυλίτσα του η Πένι στο πλευρό του, χαρούμενη όσο ποτέ», περιέγραψε για την τελευταία τους συνάντηση η Ντόχερτι.

«Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Θα μου λείψει η εικόνα του Λουκ να με κοιτά με το χαμόγελό του».

Τα συλλυπητήρια από τους σταρ του Χόλιγουντ έπεσαν «βροχή» με το που έγινε γνωστό ότι ο Λουκ Πέρι άφησε την τελευταία του πνοή. Ανάμεσά σε όσους αποχαιρέτησαν τον «Ντίλαν», η Σάρον Στόουν, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, ο Τσάρλι Σιν, ο Τζον Στάμος  και ο Λεονάρντο ντι Κάπριο.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...