237
O Λουκ Πέρι το 2006 σε μια τηλεοπτική του εμφάνιση. Ο ρόλος του ως Ντίλαν ΜακΚέι στο «Beverly Hills, 90210» τον είχε σημαδέψει | REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Πέθανε ο Λουκ Πέρι, ο «Ντίλαν» από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2019, 19:51
O Λουκ Πέρι το 2006 σε μια τηλεοπτική του εμφάνιση. Ο ρόλος του ως Ντίλαν ΜακΚέι στο «Beverly Hills, 90210» τον είχε σημαδέψει
|REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Πέθανε ο Λουκ Πέρι, ο «Ντίλαν» από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2019, 19:51

Ο Λουκ Πέρι, ένα από τα εφηβικά είδωλα της δεκαετίας του 1990, ως αντισυμβατικός «Ντίλαν» στο σίριαλ «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» («Beverly Hills, 90210»), άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 52 ετών, χτυπημένος από βαρύτατο εγκεφαλικό. Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε ο ιστότοπος TMZ.

Σύμφωνα με τον ΤΜΖ, o Πέρι κατέληξε το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα) στο νοσοκομείο «Αγιος Ιωσήφ» στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνιας.

Είχε διακομιστεί εκεί αφού υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο (εδώ) την περασμένη Τετάρτη. Οι θεράποντες ιατροί τον είχαν θέσει σε τεχνητό κώμα, ωστόσο η βλάβη που είχε υποστεί ήταν πολύ μεγάλη για να επανέλθει.

Γεννημένος τον Οκτώβριο του 1966, ο Πέρι είχε γίνει διάσημος στις αρχές των 90s με το σίριαλ «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» που στην Ελλάδα προβαλλόταν από το Mega. Επαιζε τον Ντίλαν ΜακΚέι για 10 σεζόν.

Αργότερα είχε ακολουθήσει μια χαμηλή πτήση – με συμμετοχές σε σειρές όπως τα «Another World», «Oz», «Jeremiah», «Windfall», «John from Cincinnati» και «Body of Proof»–, ωστόσο τελευταία είχε επανέλθει με παρουσία στη μεγάλη οθόνη: είχε έναν ρόλο στο «Once Upon a Time in Hollywood», το πολυαναμενόμενο φιλμ του Κουεντίν Ταραντίνο με θέμα τον διαβόητο Τσαρλς Μάνσον.

Η ειρωνεία είναι ότι μόλις είχε ανακοινωθεί ένα ριμέικ και της σειράς «Beverly Hills, 90210», με πρωταγωνιστές τους ίδιους ηθοποιούς (εδώ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...