153
|

Αναβάθμιση της υπηρεσίας Express Repair από την Vodafone

Advertorial 7 Σεπτεμβρίου 2017, 19:08

Αναβάθμιση της υπηρεσίας Express Repair από την Vodafone

Advertorial 7 Σεπτεμβρίου 2017, 19:08

Σε εκδήλωσε που πραγματοποιήθηκε στο The Mall Athens η Vodafone παρουσίασε τις εξελίξεις στην υπηρεσία Express Repair. Συγκεκριμένα, σε 24 καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι όπου εξειδικευμένοι τεχνικοί θα αναλαμβάνουν την επισκευή των συσκευών και μάλιστα μέσα σε 24 ώρες.

Ακόμα όμως και όσοι καταναλωτές δεν βρίσκονται κοντά σε κάποιο από τα 24 προαναφερθέντα επισκευαστικά κέντρα, θα μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας μέσα από οποιοδήποτε κατάστημα Vodafone που τους εξυπηρετεί μιας και η εταιρεία θα αναλάβει την άμεση μεταφορά και επισκευή της συσκευής τους μέσα σε 24 ώρες.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Αχιλλέας Κανάρης, Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεχή προσπάθεια της εταιρείας να αφουγκράζεται τις ανάγκες των καταναλωτών και να ανταποκρίνεται σε αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην προκειμένη περίπτωση συνδυάζονται η ταχύτητα, οι ανταγωνιστικές τιμές και η εγγύηση Vodafone για την καλύτερη εξυπηρέτηση.