670
Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς δηλώνει ότι βαρέθηκε να απολογείται για όλα τα καλά που έχει στη ζωή της | EPA/SEBASTIEN NOGIER

«Πειράζει που είμαι πλούσια, όμορφη και ταλαντούχα;»

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2018, 17:29
Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς δηλώνει ότι βαρέθηκε να απολογείται για όλα τα καλά που έχει στη ζωή της
|EPA/SEBASTIEN NOGIER

«Πειράζει που είμαι πλούσια, όμορφη και ταλαντούχα;»

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2018, 17:29

Μία από τις διασημότερες ατάκες που έχει ξεστομίσει στο παρελθόν είναι ότι ένα εκατομμύριο στερλίνες δεν είναι κανένα σημαντικό ποσό και ότι η ίδια συλλέγει σπίτια, όπως άλλοι συλλέγουν έργα τέχνης.

Αν θεωρείτε ότι οι παραπάνω δηλώσεις είναι ξιπασμένες, δεν έχετε ακούσει ακόμη τις πιο πρόσφατες που έκανε στη Daily Mirror η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Η ουαλή ηθοποιός, που είναι παντρεμένη με τον Μάικλ Ντάγκλας και έχει αποκτήσει δύο παιδιά μαζί του, δήλωσε λοιπόν: «Ηρθε η ώρα να σταματήσω να απολογούμαι για τη διακοσίων εκατομμυρίων στερλινών περιουσία μου, την εκθαμβωτική μου εμφάνιση και το οσκαρικό μου ταλέντο».

epa05150639 British actress Catherine Zeta-Jones (R) and her husband US actor Michael Douglas arrive for the AARP's 15th Annual Movies For Grownups Awards at the Beverly Wilshire Four Seasons Hotel in Beverly Hills, California, USA, 08 February 2016. EPA/NINA PROMMER
Με κάθε ευκαιρία, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς λέει ότι ο Μάικλ Ντάγκλας είναι το άλλο της μισό  (EPA/NINA PROMMER)

Και συνεχίζοντας το ρεσιτάλ αυτοεπιβεβαίωσης, η 48χρονη ηθοποιός λέει: «Δεν είμαι πλέον ταπεινή. Βαρέθηκα να είμαι ταπεινή. Πραγματικά βαρέθηκα. Να με συγχωρείτε, λοιπόν, που είμαι πλούσια, που είμαι παντρεμένη με έναν σταρ του Χόλιγουντ, που είμαι τόσο όμορφη. Ή μάλλον, τέρμα οι συγγνώμες. Αρκετά. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα αυτή τη στιγμή είναι η δουλειά μου».

Οπως τόνισε λοιπόν, «η δουλειά μου είναι αυτό που αγαπάω και η ζωή μου είναι μέσα στην ευτυχία, γιατί έχω δύο όμορφα παιδιά, τον Ντίλαν και την Κάρις, και έναν υγιή, χαρούμενο σύζυγο. Ολα είναι καλά και δεν πρόκειται να ενδώσω σε καμία αίσθηση μετριοφροσύνης από δω και πέρα».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να κάνει ταπεινές δηλώσεις ούτε και για τα παιδιά της: «Τα παιδιά μου θέλουν να γίνουν ηθοποιοί και είμαι πολύ υπερήφανη. Δεν έχει να κάνει με τη δόξα. Εχουν ανατραφεί από δύο διασημότητες και έτσι ξέρουν από πρώτο χέρι πώς είναι. Αγαπούν την τέχνη της υποκριτικής και έχουν πολύ ταλέντο. Ανυπομονώ να δείτε όλα όσα θα κάνουν, γιατί, πιστέψτε με, σίγουρα θα κάνουν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα».

Ερχονται όμως και πιο ανθρώπινες στιγμές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης: «Αυτό που με διαμόρφωσε ως ηθοποιό περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο είναι το ότι άρχισα να μεγαλώνω. Οταν πρωτοξεκίνησα ήμουν πολύ νέα και πέτυχα τόσο γρήγορα επειδή ήμουν ατρόμητη. Δεν με ενδιέφερε καθόλου τι θα έλεγε ο κόσμος. Κάπου στα μισά της διαδρομής άρχισα να φοβάμαι, και μαζί με τον φόβο άρχισα να αμφιβάλλω για τις ικανότητές μου».

Close to the clouds. NYC skyline?

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Η ίδια θεωρεί ότι όσο περισσότερο ωριμάζει ως γυναίκα, μητέρα και σύζυγος, τόσο λιγότερο φοβάται. Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, κόρη μιας μοδίστρας και ενός ιδιοκτήτη εργοστασίου γλυκισμάτων, ξεκίνησε ως παιδί-θαύμα, παίζοντας στην παραγωγή του West End του Λονδίνου, στο μιούζικαλ «Annie».

Υστερα από πολλούς και διάφορους ρόλους, άφησε τους πάντες άφωνους με την ομορφιά της το 1998 στην ταινία «Η μάσκα του Ζορό» στο πλευρό του Αντόνιο Μπαντέρας.

Catherine Zeta-Jones accepts her Oscar for Performance by an actress in a supporting role in "Chicago" during the 75th Academy Awards at the Kodak Theatre in Hollywood, California, 23 March, 2003. AFP PHOTO TIMOTHY A. CLARY
Παρέλαβε το Οσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου το 2003 για την ερμηνεία της στο μιούζικαλ «Σικάγο», ενώ ήταν έγκυος στην κόρη της, Κλάρις (AFP PHOTO TIMOTHY A. CLARY)

Το 2000 ήρθε και η οικογενειακή ολοκλήρωση αφού παντρεύτηκε τον Μάικλ Ντάγκλας, ενώ ο γιος τους, Ντίλαν, ήταν τριών μηνών. Το 2003, ενώ ήταν έγκυος στην κόρη της, Κάρις, κέρδισε το Οσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου για την ομολογουμένως υπέροχη ερμηνεία της στο μιούζικαλ «Σικάγο».

My other half ❤️

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Είναι σίγουρο, λοιπόν, ότι έχει πολλούς λόγους και για να υπερηφανεύεται και για να νιώθει ευτυχισμένη: «Προέρχομαι από μία οικογένεια που ανήκε στην εργατική τάξη και έχω δουλέψει πολύ σκληρά για όλα όσα έχω καταφέρει. Για πολλά χρόνια, ηθοποιοί όπως εγώ έχουν πέσει θύματα αναγκαστικής μετριοφροσύνης. Αν ήμουν πρωταθλήτρια σε κάποιο σπορ και κέρδιζα κάποιο βραβείο για τη συνολική προσφορά μου, θα μπορούσα να βροντοφωνάξω ότι τα κατάφερα. Οι ηθοποιοί όμως; Καμία σχέση. Το μόνο που τους επιτρέπεται να λένε είναι “ευχαριστώ” και “συγγνώμη”».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...