243
|

Καμμένος: Ο Σαμαράς σύντομα θα εγκαταλείψει τη ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουνίου 2018, 19:23

Καμμένος: Ο Σαμαράς σύντομα θα εγκαταλείψει τη ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουνίου 2018, 19:23

Επιστρατεύοντας τις γνωστές θεωρίες περί εξόδου από τα μνημόνια, σκανδάλου Novartis, Χριστοφοράκου κλπ, ο Πάνος Καμμένος προσπάθησε να εξηγήσει το ακραίο παράδοξο: πώς οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν κατά της πρότασης δυσπιστίας για την κυβέρνηση, αλλά διαφωνούν ξεκάθαρα με τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ.

Η ομιλία του υπουργού Αμυνας νωρίς το βράδυ του Σαββάτου στη Βουλή ήταν το γνωστό αμάλγαμα επιθέσεων κατά της οικογένειας Μητσοτάκη (από τον πατέρα Κωνσταντίνο και την κόρη, Ντόρα Μπακογιάννη, έως φυσικά, τον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη) αλλά και κατά του Ποταμιού με το οποίο έχει ιδιαίτερο μένος —κατηγόρησε τον Σταύρο Θεοδωράκη ότι θέλει να πέσει αυτή η κυβέρνηση ώστε να μπει το Ποτάμι!

Μάλιστα ο κ. Καμμένος έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι ο αληθινός στόχος της πρότασης μομφής είναι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες ώστε να φύγουν από την εξουσία!

O πρόεδρος των ΑΝΕΛ επέμεινε ότι είναι εναντίον της συμφωνίας με τα Σκόπια και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι επί των ημερών του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είχε δρομολογηθεί λύση με το όνομα «Μακεδονία». Επίσης υπενθύμισε το πώς στη ΝΔ έβριζαν τότε τον Αντώνη Σαμαρά ως «αλήτη και προδότη».

Μάλιστα το ζήτημα του κ. Σαμαρά επιστράτευσε σε μεγάλο βαθμό στην ομιλία του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προσπαθώντας να θολώσει τα νερά και να μην σταθεί ο κόσμος στο αστείο της διαφωνίας του με μια κυβέρνηση την οποία στηρίζει. «Σας προειδοποιώ ότι ο Αντώνης Σαμαράς πολύ σύντομα ετοιμάζεται να σας εγκαταλείψει (…) Κυριακή κοντή γιορτή», είπε κάποια στιγμή ο κ. Καμμένος, από το βήμα της Βουλής απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...