196
Οι δύο δημιουργοί της επιτυχίας | YouTube

Στην κορυφή του YouTube το «Despacito» με 3 δισ. θεάσεις!

Protagon Team Protagon Team 5 Αυγούστου 2017, 13:55
Οι δύο δημιουργοί της επιτυχίας
|YouTube

Στην κορυφή του YouTube το «Despacito» με 3 δισ. θεάσεις!

Protagon Team Protagon Team 5 Αυγούστου 2017, 13:55

Oσο περισσότερο συσσωρεύονται οι θεάσεις στο YouTube τόσο περισσότερο το ερώτημα γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν ακούσει αυτό το τραγούδι γίνεται όλο και πιο δύσκολο να απαντηθεί.

Oπως και αν έχουν τα πράγματα, το «Despacito» του Λούις Φόνσι και του Ντάντι Γιάνκι είναι πλέον το βίντεο με τις περισσότερες θεάσεις στο YouΤube, ξεπερνώντας -και μάλιστα σε μικρό χρονικό διάστημα- το «See you Again» του Wiz Khalifa.

Λίγο πάνω από τρία δισεκατομμύρια θεάσεις για το «Despacito», μια ικανή διαφορά μερικών εκατομμυρίων θεάσεων σε σχέση με το «See you Again». Με μια άλλη μέτρηση: το κομμάτι των Φόνσι και Γιάνκι συσσωρεύει 15 εκατ. θεάσεις την εβδομάδα!

Και τα δύο κομμάτια είχαν εκθρονίσει το «Gangnam Style» του Νοτιοκορεάτη Psy το οποίο κυκλοφόρησε το 2012.

Ωστόσο η άνοδος του «Despacito» ήταν πολύ γρήγορη: μόλις σε επτά μήνες από την ημέρα κυκλοφορίας, ενώ ο αντίπαλός του «See you Again» χρειάστηκε δύο χρόνια και το «Gangnam Style» περισσότερα.

Είναι, βέβαια, το «Despacito» το χιτ του καλοκαιριού στις ΗΠΑ -και όχι μόνο. Ακόμη, πρόκειται για το πρώτο ισπανόφωνο τραγούδι που έγινε επιτυχία και έφτασε στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα του Billboard μετά το «Macarena» του 1996.

Μέρος της επιτυχίας οφείλεται στο βιντεοκλίπ που έχει γυριστεί στο Πουέρτο Ρίκο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...