251
H τελευταία φωτογράφιση της Νικόλ Κίντμαν εντυπωσιάζει | Love

Μα είναι αυτή η Νικόλ Κίντμαν 50 ετών;

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2017, 14:33
H τελευταία φωτογράφιση της Νικόλ Κίντμαν εντυπωσιάζει
|Love

Μα είναι αυτή η Νικόλ Κίντμαν 50 ετών;

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2017, 14:33

Αφού έλαμψε στις Κάννες, γιόρτασε τα 50 της χρόνια και απέσπασε δικαίως μια υποψηφιότητα για Emmy για την τολμηρή ερμηνεία της στη μίνι σειρά «Big Little Lies», η Νικόλ Κίντμαν συνεχίζει να μοιάζει με έναν οδοστρωτήρα (θετικής) δημοσιότητας.

Eφέτος μετράει πέντε δουλειές -μεταξύ αυτών και το «The Killing of a Sacred Deer» του Γιώργου Λάνθιμου- και τώρα βρίσκεται στα γυρίσματα του «Aquaman» μπαίνοντας και αυτή στο σύμπαν των ηρώων της DC Comics. Και μολονότι η βιομηχανία του θεάματος είναι ιδιαίτερα σκληρή για τις γυναίκες ηθοποιούς -ιδίως όταν περνούν μια συγκεκριμένη ηλικία- εκείνη δείχνει να αμφισβητεί τους κανόνες με κάθε τρόπο.

Η Κίντμαν τα τελευταία χρόνια ζει στο Νάσβιλ του Τενεσί, ιδιαίτερη «πατρίδα» του Κιθ Ερμπαν, του συζύγου της και διάσημου τραγουδιστή της μουσικής κάντρι. Ετσι φρόντισε να παντρέψει αυτό το ταξίδι από το Χόλιγουντ στην καρδιά της αμερικανικής κάντρι με μια εντυπωσιακή φωτογράφιση.

Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Love, η Κίντμαν ποζάρει στον φακό της Καρίν Μπάκοφ και δείχνει κάθε διάθεση να προκαλέσει. Ποζάρει σαν 20χρονη χωρίς κανένα πρόβλημα -και γιατί να έχει;

nicole01

Η Κίντμαν είπε ότι εξέπληξε τον ίδιο της τον εαυτό με τη φωτογράφιση στο Love: «Αυτό που κάναμε ήταν θεότρελο. Κοντό τζιν σορτσάκι; Το σκεφτόμουν αυτό, μετά. Σκεφτόμουν, τι έκανα; Εχασα τα λογικά μου!» 

nicole04

nicole03

cyw8doi059r9gyujfq9k4fipx

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...