171
Ο Στέλιος Παρλιάρος έχει απρόβλεπτο ρόλο στη γαστρονομική όπερα του Λη Χόιμπι | Μέγαρο Μουσικής

Μονόπρακτη όπερα «φέρνει» στη σκηνή την Τζούλια Τσάιλντ και τον Παρλιάρο

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2016, 18:26
Ο Στέλιος Παρλιάρος έχει απρόβλεπτο ρόλο στη γαστρονομική όπερα του Λη Χόιμπι
|Μέγαρο Μουσικής

Μονόπρακτη όπερα «φέρνει» στη σκηνή την Τζούλια Τσάιλντ και τον Παρλιάρο

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2016, 18:26

 

Στο πνεύμα του αποφθέγματος της θρυλικής αμερικανίδας Τζούλια Τσάιλντ «η μαγειρική δεν είναι αγγαρεία αλλά χαρά», η διασκεδαστική κωμωδία «Bon appétit» του αμερικανού συνθέτη και πιανίστα Λη Χόιμπι, αφήνει την αίσθηση στους θεατές ότι παρακολουθούν τη δημιουργία μιας «λιχουδιάς» τόσο μουσικής όσο και γαστρονομικής. Όπως ακριβώς σε μια τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής, ένα σοκολατένιο κέικ (gâteau au chocolat l’éminence brune) παρασκευάζεται επί σκηνής σε πραγματικό χρόνο, και με αληθινά συστατικά. Και ναι, μη γελιέστε, πρόκειται για μία όπερα, σε μια πράξη, με έναν ρόλο…

Ουσιαστικά είναι μια γαστριμαργική περιπέτεια που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια των θεατών. Τη μουσική επιμέλεια της παράστασης που θα δούμε στο Μέγαρο Μουσικής στις 17 Μαρτίου έχει ο Ανδρέας Τσελίκας, σκηνοθετεί η Ράια Τσακηρίδη, ενώ τα κοστούμια σχεδίασε ο Παύλος Θανόπουλος.

Ερμηνεύει η μεσόφωνος Μαρία Βλαχοπούλου (στο… ρόλο της Τζούλια Τσάιλντ), με τον Δημήτρη Μαρίνο στο πιάνο, ενώ θα δούμε σε ρόλο έκπληξη τον γνωστό ζαχαροπλάστη Στέλιο Παρλιάρο,  ο οποίος μετά το τέλος της παράστασης θα δώσει μάθημα ζαχαροπλαστικής στο κοινό.

Info: Bon appétit!

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

17 Μαρτίου, 20:00

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...