409
Ο νέος προορισμός - παράδεισος αγορών στη Συγγρού | Public-MediaMarkt

Public & Media Markt: ένα σούπερ-κατάστημα στη Συγγρού

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2020, 13:40
Ο νέος προορισμός - παράδεισος αγορών στη Συγγρού
| Public-MediaMarkt

Public & Media Markt: ένα σούπερ-κατάστημα στη Συγγρού

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2020, 13:40

Το νέο κατάστημα-ναυαρχίδα της Public-MediaMarkt, το μεγαλύτερο της αλυσίδας στην Αττική, που αριθμεί πλέον 69 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, είναι ο νέος σπουδαίος προορισμός αγορών ο οποίος δημιουργήθηκε στη Λεωφόρο Συγγρού 340 αναβαθμίζοντας ουσιαστικά την περιοχή, καθώς έχει μετατραπεί σε πόλο έλξης επισκεπτών από όλο το Λεκανοπέδιο και όχι μόνο.

Διάδρομος με ταμπλέτες και φορητούς υπολογιστές

Με την εγκατάσταση του Public πλάι στο Media Markt της Συγγρού, τα δύο καταστήματα γειτνιάζουν, πλέον. Στεγάζονται σε μια συνολική επιφάνεια 7.500 τ.μ. παρέχοντας στους επισκέπτες 400 δωρεάν θέσεις πάρκινγκ, και τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες προϊόντα.

Μεγάλη επιλογή από πλυντήρια

Εκτός όμως από το δωρεάν πάρκινγκ, σε έναν από τους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας, οι αγορές στο νέο διπλό κατάστημα Public-MediaMarkt γίνονται με ασφάλεια και άνεση στους μεγάλους διαδρόμους όπου εκτίθεται η μεγαλύτερη δυνατή επιλογή προϊόντων.

Smartphones και αξεσουάρ κινητών

Προσφέροντας την πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία για ολόκληρη την οικογένεια, το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα φιλοδοξεί να γίνει ο απόλυτος προορισμός για όσους κινούνται από και προς τα νοτιοδυτικά προάστια της Αθήνας, και αναζητούν ποικιλία σε συνδυασμό με τη βέλτιστη αγοραστική εμπειρία.

Βιβλιοθήκη και αναγνωστήριο

Διατίθενται χιλιάδες οικιακές συσκευές για το σπίτι, τηλεοράσεις, ψυγεία, κουζίνες στη μεγαλύτερη δυνατή γκάμα, και φυσικά κάθε είδους μικροσυσκευές. Υπάρχουν επίσης χιλιάδες επιλογές προϊόντων τεχνολογίας από είδη υπολογιστών μέχρι ηλεκτρικά σκούτερ και ηλεκτρικά πατίνια.

Ο παιδότοπος που αγαπούν τα πιτσιρίκια

Ακόμη υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες προϊόντα πολιτισμού, μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων και εμπειριών, από τον χώρο του βιβλίου, του gaming και της τεχνολογίας, και απέραντοι διάδρομοι με παιχνίδια. Το κατάστημα διαθέτει, εξάλλου, μεγάλο αναγνωστήριο, παιδότοπο, αλλά και χώρο φιλοξενίας εκδηλώσεων.

Ενα πλήθος από τηλεοράσεις
Συστήματα ήχου και ηλεκτρικά πατίνια
Ο,τι επιθυμεί το παιδί
Δώρα για όλους
Παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών
Μέρος της βιβλιοθήκης