182
Το θύμα πεσμένο στο τραπεζάκι της καφετέριας | Τwitter

Τούρκος, κουρδικής καταγωγής, το θύμα της εκτέλεσης στο Περιστέρι – ανατροπή με τον δράστη

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2019, 14:33
Το θύμα πεσμένο στο τραπεζάκι της καφετέριας
|Τwitter

Τούρκος, κουρδικής καταγωγής, το θύμα της εκτέλεσης στο Περιστέρι – ανατροπή με τον δράστη

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2019, 14:33

Στην ταυτοποίηση του θύματος της εν ψυχρώ δολοφονίας στην καφετέρια της οδού Περικλέους στο Περιστέρι, έφθασε η Αστυνομία.

Οπως έγινε γνωστό, πρόκειται για έναν 25χρονο τούρκο υπήκοο, κουρδικής καταγωγής, ο οποίος δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώθηκε επίσης, ότι ο εκτελεστής του 25χρονου δεν ήταν ο άνδρας που καθόταν μαζί του στη καφετέρια των γνωστών ηθοποιών Μάνου Παπαγιάννη και Αγγελικής Δαλιάνη.

Από νεότερα στοιχεία για την υπόθεση προκύπτει ότι ήταν αυτός που «φρόντισε» να στηθεί το ραντεβού θανάτου, βάζοντας το θύμα να κάθεται με την πλάτη στο δρόμο, από το σημείο δηλαδή που θα ερχόταν ο δολοφόνος.

Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες εργαζομένων στην καφετέρια, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με το θύμα, ο άγνωστος άνδρας ακούστηκε να προσπαθεί να τον καθησυχάσει για κάτι, λέγοντας του: «ηρέμησε, μην ανησυχείς».

Λίγα λεπτά αργότερα έφυγε από την καφετέρια και τότε έφτασε πίσω από την πλάτη του 25χρονου ο εκτελεστής, ο οποίος τον πυροβόλησε τρεις φορές και στη συνέχεια τον χτύπησε με μανία στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου του (δείτε κάτω βίντεο από τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονία).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...