397
Ο Μάνος Παπαγιάννης με τη σύζυγό του Αγγελική Δαλιάνη | Τwitter

Σοκαρισμένος ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης από τη μαφιόζικη εκτέλεση στο μαγαζί του

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2019, 15:19
Ο Μάνος Παπαγιάννης με τη σύζυγό του Αγγελική Δαλιάνη
|Τwitter

Σοκαρισμένος ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης από τη μαφιόζικη εκτέλεση στο μαγαζί του

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2019, 15:19

Σε κατάσταση σοκ από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 25χρονου Τούρκου, μέσα στην καφετέρια που διατηρεί μαζί με τη σύζυγό του (επίσης ηθοποιό) Αγγελική Δαλιάνη, στο Περιστέρι, ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη στο γεμάτο από κόσμο μαγαζί του (σ.σ. η δολοφονία σημειώθηκε στις οκτώ το βράδυ την Τετάρτη).

Ο ηθοποιός σε φωτογραφία από τις έργασίες στο κατάστημα στην οδό Περικλέους, στα σύνορα Περιστερίου – Πετρούπολης, λίγο πριν ανοίξει

Από την πρώτη στιγμή ο ηθοποιός βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος (φωτογραφία κάτω από protothema.gr), παρέχοντας κάθε πληροφορία που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη στις αρχές.

Ηδη οι στυνοµικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν συλλέξει υλικό από τις κάµερες ασφαλείας του καταστήματος.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο δράστης μιλούσε σπαστά ελληνικά και έδρασε κυνικά και ψύχραιμα πυροβολώντας τρεις φορές – δύο στο κεφάλι και μια στην πλάτη- το θύμα. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς αμέσως μετά πλησίασε τον πεσμένο στο τραπέζι 25χρονο και τον χτύπησε με μανία στο κεφάλι, με το κοντάκι του όπλου του.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο εκτελεστής δεν φρόντισε να καλύψει τα χαρακτηριστικά του.

Πεποίθηση των αστυνομικών είναι ότι πολύ σύντοµα θα έχουν στα χέρια τους την ταυτότητά του, με τις  έρευνες να επικεντρώνονται στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

«Ο κ. Παπαγιάννης είναι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, πλην όμως, αμέσως έφτασε στο σημείο, διαχειρίστηκε με πολύ ψυχραιμία και σύνεση το περιστατικό, ήταν στο πλευρό των συνεργατών του, συνεργάστηκε με τις Αρχές που διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση. Σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, δυστυχώς είναι δυσάρεστες ειδήσεις αυτές, αλλά όπως ξέρετε είναι μια καθημερινότητα όπως έχουν γίνει τα πράγματα, έχει αυξηθεί κατά πολύ η εγκληματικότητα στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό», δήλωσε  στην τηλεόραση του Οpen η δικηγόρος του ηθοποιού και ιδιοκτήτη της καφετέριας στα σύνορα Περιστερίου-Πετρούπολης (δείτε το βίντεο κάτω).

«Δυστυχώς η εγκληματικότητα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής έχει αυξηθεί. Το περιστατικό που συνέβη έξω από την καφετέρια του πελάτη μου σε συνδυασμό με το άλλο περιστατικό που σημειώθηκε την ίδια μέρα στην ίδια περιοχή, με τον άνθρωπο που έπνιξε έναν συνάνθρωπό του με μία σακούλα, δείχνουν δυστυχώς ότι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς και να υπάρξει μια καταστολή της εγκληματικότητας», ανέφερε σε άλλη της δήλωση η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...