159
Η Μέγκαν χαμογελαστή, ο Χάρι και η Ελισάβετ Β' στο Ασκοτ το 2018. Τρία χρόνια μετά, το Charlie Hebdo έχει μια άλλη θεώρηση των πραγμάτων | REUTERS/Paul Childs//File Photo

Το Charlie Hebdo συγκρίνει τη Μέγκαν Μαρκλ με τον Τζορτζ Φλόιντ

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2021, 19:58
Η Μέγκαν χαμογελαστή, ο Χάρι και η Ελισάβετ Β' στο Ασκοτ το 2018. Τρία χρόνια μετά, το Charlie Hebdo έχει μια άλλη θεώρηση των πραγμάτων
|REUTERS/Paul Childs//File Photo

Το Charlie Hebdo συγκρίνει τη Μέγκαν Μαρκλ με τον Τζορτζ Φλόιντ

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2021, 19:58

Πώς μπορεί να συνδέσει κανένας τον τραγικό θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ με την Μέγκαν Μαρκλ; Το Charlie Hebdo που δεν φοβάται την υπερβολή  το έκανε  – αν και χωρίς να αποφύγει τις αντιδράσεις.

Το γαλλικό σατιρικό περιοδικό, λίγο μετά τη συνέντευξη της Μαρκλ και του συζύγου της πρίγκιπα Χάρι, η οποία τόσες συζητήσεις προκάλεσε για τις αναφορές περί ρατσισμού, επέλεξε να απεικονήσει την βασίλισσα Ελισάβετ να πατά στον λαιμό τη Μέγκαν.

Οπως ακριβώς πέρυσι, ο αστυνομικός στη Μινεάπολις πατούσε στον λαιμό του Αφροαμερικανού, οδηγώντας τον στον θάνατο.

Στο σκίτσο, που έχει τίτλο «Γιατί έφυγε η Μέγκαν από το Μπάκιγχαμ», η ίδια δίνει την απάντηση: «Γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω άλλο πια», απηχώντας τα λόγια του Τζορτζ Φλόιντ («Δεν μπορώ να απανεύσω»).

Στη συνέντευξή της η Μέγκαν Μαρκλ είχε μιλήσει για ένα ασφυκτικό κλίμα μέσα στο παλάτι, καθώς δεν της επέτρεπαν να βγει αν δεν υπήρχε λόγος, γεγονός που της προκαλούσε μελαγχολία και αυτοκτονικό ιδεασμό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...