215
Το ζεύγος Μητσοτάκη με κατοίκους του Ανήλιου στην Ηπειρο | epiruspost.gr/CreativeProtagon

To Ανήλιο Μετσόβου βγάζει Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Protagon Team Protagon Team 26 Δεκεμβρίου 2019, 11:15
Το ζεύγος Μητσοτάκη με κατοίκους του Ανήλιου στην Ηπειρο
|epiruspost.gr/CreativeProtagon

To Ανήλιο Μετσόβου βγάζει Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Protagon Team Protagon Team 26 Δεκεμβρίου 2019, 11:15

Ο Πρωθυπουργός αστειεύτηκε με τους πολιτικούς συντάκτες όταν στα κάλαντα του Μαξίμου του υπενθύμισαν ότι ο ίδιος είχε πει τον περασμένο Οκτώβριο στη Φώφη Γεννηματά (εδώ) ότι τα Χριστούγεννα θα πάρει τα βουνά και θα αποφασίσει ποιον θα προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Βουνό είχα πει θα πάω και στο βουνό θα πάω», είπε ο κ. Μητσοτάκης την περασμένη Τρίτη (εδώ) για να πάρει την «πάσα» από τους εκπροσώπους του Τύπου: «Πρέπει όμως να κατεβείτε από εκεί με την πλάκα με το όνομα (του ΠτΔ)». Τότε ο Πρωθυπουργός αντέδρασε με ένα μειδίαμα: «Θα δούμε», είπε.

Σε κάθε περίπτωση και οι γιορτές ήρθαν και ο Πρωθυπουργός πήγε στο βουνό. Συγκεκριμένα από το βράδυ των Χριστουγέννων και αφού ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην ακριτική Κάσο (εδώ) βρίσκεται με την οικογένειά του για διακοπές στα βουνά της Ηπείρου. Πρώτος σταθμός ένα χωριό σε υψόμετρο 1.050 μ.

Οπως έγραψε το epiruspost.gr, που δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες, ο Πρωθυπουργός έφτασε στο Ανήλιο Μετσόβου ευδιάθετος και παρά το βαρύ πρόγραμμα της μέρας αντάλλαξε ευχές με όλους τους παριστάμενους.

H επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη είναι ιδιωτική. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 29 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...