234
«Στους Ανώνυμους Αλκοολικούς πήγα το 1999, ήταν πριν το “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς”», εκμυστηρεύθηκε ο γνωστός ηθοποιός | Υoutube

Θοδωρής Αθερίδης: Μία εξομολόγηση για το αλκοόλ και τον Νίκο Σεργιανόπουλο [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2017, 11:09
«Στους Ανώνυμους Αλκοολικούς πήγα το 1999, ήταν πριν το “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς”», εκμυστηρεύθηκε ο γνωστός ηθοποιός
|Υoutube

Θοδωρής Αθερίδης: Μία εξομολόγηση για το αλκοόλ και τον Νίκο Σεργιανόπουλο [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2017, 11:09

Το προσωπικό του βίωμα από την «περιπέτεια» του αλκοολισμού μοιράστηκε ο Θοδωρής Αθερίδης σε μία αποκαλυπτική συνέντευξή του στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει ανοικτά για μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του, ενώ έφερε στο φως και μία άγνωστη πτυχή της σχέσης του με τον φίλο και συνάδελφό του, Νίκο Σεργιανόπουλο, που δολοφονήθηκε τον Ιούνιο του 2008.

«Στους Ανώνυμους Αλκοολικούς πήγα το 1999, ήταν πριν το “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς”, αλλά είχα κάνει το “Είμαστε στον αέρα”, ήμουν ανερχόμενος, φέρελπις. Δεν είχα πρόβλημα που οι άλλοι ήξεραν ότι είμαι γνωστός ηθοποιός, δεν ντράπηκα καθόλου», δήλωσε στη συνέντευξή του ο Θοδωρής Αθερίδης και στη συνέχεια μίλησε για την προσπάθειά του να βοηθήσει τον Νίκο Σεργιανόπουλο να σπάσει και αυτός τα «δεσμά» του αλκοόλ.

Όπως διηγήθηκε, όταν του είπε να πάει μαζί του στου Ανώνυμους Αλκοολικούς, εκείνος του απάντησε: «Θοδωρή, να πάω εγώ σε άγνωστους ανθρώπους και να πω ‘με λένε Νίκο και είμαι αλκοολικός’, δεν υπάρχει καμία περίπτωση».

«Γιατί; Αφού και αυτοί το ίδιο θα είναι», επέμεινε ο Θοδωρής Αθερίδης, αλλά όπως είπε, ο φίλος και συνάδελφός του δεν ήταν σε θέση να το κάνει και το γνώριζε: «Δεν πήγε ποτέ ο Νίκος κι έτσι κόψαμε και παρέα. Γιατί μου είπαν εκεί πέρα μέσα ότι αν συνεχίσω παρέα, αντί να τον φέρω εγώ εδώ, θα πάω εγώ πίσω», παραδέχθηκε με κάθε ειλικρίνεια για το τέλος της σχέσης τους .

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...