272
Project Future: ένα πρόγραμμα που «ανοίγει πόρτες» στην αγορά εργασίας, προσφέροντας στους νέους την κατάλληλη σύγχρονη εκπαίδευση | Τράπεζα Πειραιώς

Θετικό το αποτύπωμα του Project Future στο πρώτο έτος υλοποίησης

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2019, 18:28
Project Future: ένα πρόγραμμα που «ανοίγει πόρτες» στην αγορά εργασίας, προσφέροντας στους νέους την κατάλληλη σύγχρονη εκπαίδευση
|Τράπεζα Πειραιώς

Θετικό το αποτύπωμα του Project Future στο πρώτο έτος υλοποίησης

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2019, 18:28

Ενα έτος επιτυχούς υλοποίησης συμπλήρωσε το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, Project Future και σημαντικό ποσοστό των αποφοίτων έχει ήδη εισέλθει στην αγορά εργασίας.

Οι νέοι πτυχιούχοι που συμμετέχουν στον τρίτο κύκλο του προγράμματος επελέγησαν μεταξύ των 3.500 υποψηφίων οι οποίοι είχαν υποβάλει αίτηση και για ένα τριήμερο θα παρακολουθήσουν ομιλίες στελεχών και θα εκπαιδευτούν σε θέματα επαγγελματικής και προσωπικής ανέλιξης.

Μετά το πέρας του 3day training οι νέοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ολοκληρωμένη θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εξάσκηση σε έναν από τους τέσσερις πυλώνες εξειδίκευσης: Digital Marketing, Supply Chain, Data Science και Java.

Καλωσορίζοντας τους επιτυχόντες του τρίτου κύκλου ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου επισήμανε το θετικό αποτύπωμα που έχει το Project Future στην κοινωνία. «Στο πρώτο έτος υλοποίησης του προγράμματος, μεγάλο μέρος των αποφοίτων έχει ήδη βρει εργασία ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έχουν αποκτήσει εφόδια χρήσιμα για την επαγγελματική τους διαδρομή. Από τους νέους που έχουν τοποθετηθεί έως σήμερα, μέσα από το πρόγραμμα, στην αγορά εργασίας με εξάμηνη σύμβαση, το 90% έχει ανανεώσει τη σύμβασή του» τόνισε ο κ. Μεγάλου.

Το Project Future «ανοίγει» για τους νέους την αγορά εργασίας, προσφέροντάς τους εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις σε καίριους τομείς που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις ενώ παράλληλα, τους δίνει την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ελληνικές επιχειρήσεις και να απασχοληθούν με τουλάχιστον εξάμηνες συμβάσεις αμειβόμενης εργασίας.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Τράπεζα Πειραιώς κάθε χρόνο σε δύο κύκλους, σε συνεργασία με το ReGeneration Academy. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τις Google, Facebook, Code.Hub, το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη του Ομίλου Πειραιώς, την ΕΑΣΕ και το BCA College δίνουν τη δυνατότητα σε νέους πτυχιούχους να αποκτήσουν εξειδικευμένη εκπαίδευση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...