159
Αστυνομικός ελέγχει οδηγό τη Δευτέρα στην Αθήνα | Intimenews/Λιάκος Γιάννης

Θεσσαλονίκη: Σε έξι άτομα που είχαν βγει χωρίς έγγραφα τα πρώτα πρόστιμα – 164 σύνολο

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2020, 12:13
Αστυνομικός ελέγχει οδηγό τη Δευτέρα στην Αθήνα
|Intimenews/Λιάκος Γιάννης

Θεσσαλονίκη: Σε έξι άτομα που είχαν βγει χωρίς έγγραφα τα πρώτα πρόστιμα – 164 σύνολο

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2020, 12:13

Επεσαν την Τρίτη τα πρώτα πρόστιμα στη Θεσσαλονίκη για παράβαση του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας. Μέχρι τις 12 το μεσημέρι, είχαν καταλογιστεί τουλάχιστον έξι πρόστιμα, ύψους 150 ευρώ το καθένα, καθώς ύστερα από τους σχετικούς αστυνομικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οι παραβάτες δεν ήταν εφοδιασμένοι με τα προβλεπόμενα έγγραφα.

Σε όλη τη χώρα, τα συνολικά πρόστιμα για τον ίδιο λόγο, έφτασαν τα 164, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Τα πρόστιμα στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν να καταλογίζονται από τα μεσάνυχτα, μετά τη χθεσινή πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου, κατά την οποία οι αστυνομικοί περιορίστηκαν σε συστάσεις προς περαστικούς και οδηγούς τροχοφόρων.

Οπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στις πρώτες περιπτώσεις παραβάσεων είναι άτομα που βγήκαν για σωματική άσκηση (τζόγκινγκ) και δεν ήταν εφοδιασμένοι με τις αστυνομικές τους ταυτότητες ή τα διαβατήρια. Αντίθετα, απολύτως κανένα έγγραφο (ή και σχετική έγκριση μέσω αποστολής μηνύματος στον πενταψήφιο αριθμό 13033) φέρεται να μην είχε μαζί του οδηγός που έπεσε σε «μπλόκο» της αστυνομίας, περιφερειακά της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...