184
Ο Ντέιβιντ Μπλατ αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τέλος ο Ντέιβιντ Μπλατ από τον Ολυμπιακό

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2019, 18:34
Ο Ντέιβιντ Μπλατ αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τέλος ο Ντέιβιντ Μπλατ από τον Ολυμπιακό

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2019, 18:34

Μετά τα άσχημα αποτελέσματα του Ολυμπιακού και την βαριά ήττα από την Βιλερμπάν στην Γαλλία, η διοίκηση της ΚΑΕ αποφάσισε να λύσει την συνεργασία με τον έμπειρο αμερικανοϊσραηλινό κόουτς.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον Ντέιβιντ Μπλατ. H στιγμή για όλους μας είναι δύσκολη, μιας και χωρίζουν οι δρόμοι μας με έναν σπουδαίο προπονητή και πάνω από όλα έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Είχαμε την τιμή να πορευτούμε με μια από τις μεγαλύτερες μορφές του παγκόσμιου μπάσκετ και κερδίσαμε πολλά από την παρουσία του στην ομάδα μας.

H δήλωση του Ντέιβιντ Μπλατ μετά την αποχώρηση: «Έπειτα από μια μακρά και σεβαστή συζήτηση ανάμεσα στους ιδιοκτήτες και εμένα, αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας για το καλό και των δύο πλευρών. Το διάστημα της παραμονής μου στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό ήταν ουσιώδες και σημαντικό με πολλές έννοιες. Νιώθω ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους και την οικογένεια που βρήκα εδώ. Δεν έχω τίποτε άλλο πέρα από σεβασμό για τη διοίκηση, τους παίκτες και το προσωπικό, με το οποίο είχα την ευχαρίστηση να δουλέψω και τους εύχομαι μόνο τα καλύτερα».