232
Η Τζούλια Ρόμπερτς παίρνει συνέντευξη από τον Αντονι Φάουτσι | YouTube

Συνέντευξη από τον Αντονι Φάουτσι πήρε η Τζούλια Ρόμπερτς

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2020, 13:53
Η Τζούλια Ρόμπερτς παίρνει συνέντευξη από τον Αντονι Φάουτσι
|YouTube

Συνέντευξη από τον Αντονι Φάουτσι πήρε η Τζούλια Ρόμπερτς

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2020, 13:53

Συνέντευξη από τον σταρ των ημερών, στις ΗΠΑ, τον λοιμωξιολόγο Αντονι Φάουτσι, πήρε η Τζούλια Ρόμπερτς, στο πλαίσιο ενημερωτικής εκστρατείας για τον κορονοϊό που ξεκίνησε με τη συμμετοχή γνωστών ηθοποιών του Χόλιγουντ.

Η οσκαρική Τζούλια Ρόμπερτς ήταν η πρώτη που πήρε το μικρόφωνο στην καμπάνια της φιλανθρωπικής οργάνωσης ONE, και μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media, συνομίλησε με τον κορυφαίο αμερικανό επιστήμονα.

Ο Φάουτσι είπε στην ηθοποιό ότι το κυριότερο πρόβλημα που πρέπει να λυθεί είναι οι τεράστιες ανισότητες στον χώρο της υγείας μεταξύ των χωρών.

«Οι χώρες της νότιας Αφρικής, της υποσαχάριας Αφρικής, τμήματα της Ασίας, της Νότιας Αμερικής και της Καραϊβικής, είναι περιοχές που δεν διαθέτουν το σύστημα υγείας το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί σε μία κρίση όπως μπορεί αυτό στη Νέα Υόρκη, τη Νέα Ορλεάνη ή το Σικάγο. Εχουμε για αυτό, ηθική υποχρέωση απέναντι στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», είπε ο Φάουτσι.

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης της Τζούλια Ρόμπερτς με τον Αντονι Φάουτσι:

Την Τζούλια Ρόμπερτς θα ακολουθήσουν δεκάδες ακόμα σταρ, που θα παραδώσουν για μία ημέρα ο καθένας, τους λογαριασμούς τους στα social media, σε κορυφαίους επιστήμονες, γιατρούς, οικονομολόγους, διασώστες, κ.α., οι οποίοι θα παραθέσουν έγκυρα δεδομένα και στοιχεία και την επιστημονικά έγκυρη οδό αντιμετώπισης της Covid-19.

Ανάμεσά τους, οι Χιου Τζάκμαν, Πενέλοπε Κρουζ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Ρίτα Γουίλσον, Ρόμπιν Ράιτ κ.α., που έχουν συνολικά εκατοντάδες εκατομμύρια ακόλουθους σε Instagram, Facebook και Twitter.

Δείτε το τρέιλερ της καμπάνιας:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...