293
Στιγμιότυπο από ελέγχους που διενεργήθηκαν την Κυριακή για παράτυπες μετακινήσεις. Σε έναν από αυτούς, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, συνελήφθη ο τραγουδιστής | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Συνελήφθη ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης

Protagon Team Protagon Team 29 Νοεμβρίου 2020, 23:40
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 30/11/2020, 07:30
Στιγμιότυπο από ελέγχους που διενεργήθηκαν την Κυριακή για παράτυπες μετακινήσεις. Σε έναν από αυτούς, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, συνελήφθη ο τραγουδιστής
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Συνελήφθη ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης

Protagon Team Protagon Team 29 Νοεμβρίου 2020, 23:40
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 30/11/2020, 07:30

Ένας συνηθισμένος έλεγχος για παράτυπες μετακινήσεις εν μέσω περιορισμών του κορονοϊού οδήγησε στη σύλληψη του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Ελληνικού.

Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο τον τραγουδιστή σε ένα από τα μπλόκα για την τήρηση των μέτρων, στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Ιασωνίδου.

Σύμφωνα με το skai.gr, στην κατοχή του τραγουδιστή βρέθηκε ένα όπλο εννέα χιλιοστών, ενώ μέσα στο ΙΧ  βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας (κοκαΐνη)

«Έχω το όπλο μαζί μου γιατί κινδυνεύω. Τα χαρτιά της άδειας είχαν λήξει και δεν είχαν ανανεωθεί. Η κοκαΐνη είναι για προσωπική μου χρήση», είπε ο καλλιτέχνης στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, σύμφωνα με το protothema.gr, το οποίο περιέγραψε με κάπως γλαφυρό τρόπο τη σύλληψη:

Το θηριώδες εκρού Land Rover στο οποίο επέβαινε ο Νοτης Σφακιανάκης ήταν σταματημένο λίγα μέτρα μακριά απο γνωστό σουπερ μάρκετ στη συμβολή της Βουλιαγμένης με την Ιασωνίδου. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έκαναν ελέγχους για κορωνοϊο και εγκληματικότητα, τον πλησιάζουν και του ζητούν να κατέβει απο το όχημα. Στην ερώτηση αν έχει κάτι παράνομο πάνω του απαντά αρνητικά όμως το έμπειρο μάτι ενός αστυνομικού καρφώνεται σε μια τσάντα που είχε στη θέση του συνοδηγού. Οι αστυνομικοί την ανοιγουν και τότε έκπληκτοι διαπιστώνουν ότι είχε μέσα είχε ένα 9αρι πιστόλι μαρκας Beretta, ένα taser και μια συσκευασία που περιείχε λευκή σκόνη. Στην ερώτηση που του εκαναν τι ήταν αυτο, χωρίς να έχει διάθεση να κρυφτεί τους είπε: «Είναι αυτό που ξέρετε…».

Μάλιστα τους είπε, «κάντε τη δουλειά σας γιατί την κάνετε καλά».

Ο κ. Σφακιανάκης μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Αργυρούπολης όπου σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για ναρκωτικά και παράνομη κατοχή όπλου και έπειτα τον πήγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βουλιαγμένης. Τη Δευτέρα το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...