203
Αστυνομικοί έξω από το γραφείο του γιατρού του Ντιέγκο Μαραντόνα | REUTERS/Agustin Marcarian

Την κατηγορία της εγκληματικής αμέλειας αντιμετωπίζει ο γιατρός του Μαραντόνα

Protagon Team Protagon Team 29 Νοεμβρίου 2020, 18:46
Αστυνομικοί έξω από το γραφείο του γιατρού του Ντιέγκο Μαραντόνα
|REUTERS/Agustin Marcarian

Την κατηγορία της εγκληματικής αμέλειας αντιμετωπίζει ο γιατρός του Μαραντόνα

Protagon Team Protagon Team 29 Νοεμβρίου 2020, 18:46

Κατηγορίες για εγκληματική αμέλεια αντιμετωπίζει ο γιατρός του Ντιέγκο Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε με τις Αρχές να ερευνούν ήδη το σπίτι του αναζητώντας στοιχεία για το πως κινήθηκε το νοσηλευτικό προσωπικό την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο ποδοσφαιριστής-θρύλος.

Ο γιατρός του θα καταθέσει ενώπιον ανακριτή όσα γνωρίζει για τις συνθήκες θανάτου του αργεντίνου σταρ, καθώς πλέον του αποδόθηκε επίσημα η κατηγορία της εγκληματικής αμέλειας, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο δικηγόρος του Μαραντόνα είχε δηλώσει ότι «είναι ανεξήγητο ότι για 12 ώρες ο φίλος μου δεν είχε την προσοχή και τον έλεγχο από μέρος του προσωπικού που ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις. Το ασθενοφόρο έκανε περισσότερη από μισή ώρα να φτάσει και αυτό είναι εγκληματική ηλιθιότητα (στην πραγματικότητα έκανε 11 λεπτά). Αυτό το γεγονός είναι κάτι που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Θα ζητήσω να ερευνηθούν οι συνέπειες ως το τέλος».

Μετά τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε το νοσηλευτικό προσωπικό αναφορικά με τις εντολές που είχε δεχτεί για τη φροντίδα του Μαραντόνα, ήλθε στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση του γιατρού Λεοπόλδο Λούκε στα επείγοντα.

Η στάση του γιατρού κρίθηκε ύποπτη, καθώς απέφυγε να αναφέρει για ποιον καλεί ασθενοφόρο.

Η αστυνομία μετέβη στο σπίτι του Λούκε και διεξήγαγε έρευνα για περαιτέρω στοιχεία, έχοντας συλλάβει τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...