222
Ο R. Kelly ενώ προσέρχεται στο δικαστήριο | REUTERS/Kamil Krzaczynski

Στη φυλακή ο R. Kelly – αλλά γιατί δεν πληρώνει τη διατροφή του παιδιού του

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2019, 11:57
Ο R. Kelly ενώ προσέρχεται στο δικαστήριο
|REUTERS/Kamil Krzaczynski

Στη φυλακή ο R. Kelly – αλλά γιατί δεν πληρώνει τη διατροφή του παιδιού του

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2019, 11:57

Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για ένα συγκριτικά ασήμαντο θέμα σε σχέση με όσα κατηγορείται βρέθηκε ο αμερικανός μουσικός R. Kelly.

Την Τετάρτη τέθηκε υπό κράτηση σε φυλακή της κομητείας Κουκ, στο Σικάγο, γιατί δεν κατέβαλε τη διατροφή που οφείλει στην πρώην σύζυγό του για το παιδί τους. Θα παραμείνει υπό κράτηση μία εβδομάδα, ως τις 13 Μαρτίου, μέχρι δηλαδή την εκδίκαση της υπόθεσης.

Το ποσό που οφείλει είναι πάνω από 160.000 δολάρια. Αν και προσφέρθηκε να καταβάλει ένα μέρος του (50 με 60 χιλιάδες δολάρια), οι δικαστές ζήτησαν να καταβληθεί στο σύνολό του. Επειδή δεν ήταν σε θέση να το κάνει, ζήτησαν την κράτησή του.

«Δεν μπορεί να καταβάλει όλο το ποσό, γιατί εδώ και καιρό δεν εργάζεται», αναφέρει η πλευρά του μουσικού, σύμφωνα με τον Monde.

Η υπόθεση δεν έχει σχέση με τις πολύ βαρύτερες κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο R. Kelly για σεξουαλική επίθεση κατά τριών ανηλίκων και μίας ενήλικης γυναίκας. Για αυτό το ζήτημα είχε φυλακιστεί για τρεις ημέρες  στα τέλη Φεβρουαρίου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Ο R. Kelly απορρίπτει αυτές τις κατηγορίες, μιλώντας για άθλιες φήμες σε βάρος του.

Σε συνέντευξή του μάλιστα αυτή την Τετάρτη στο CBS έφτασε στο σημείο να υπερασπιστεί τον εαυτό του ωρυόμενος και με χειρονομίες, όρθιος πάνω από τη μάλλον έκπληκτη δημοσιογράφο (στο βίντεο μετά το 06:20).

Το δικαστήριο για τις σεξουαλικές επιθέσεις είναι στις 22 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...