291
To αυτοκίνητο του θύματος στο τοπικό αστυνομικό Τμήμα | «Δημοκρατική»

Ρόδος: Nεκρός βρέθηκε αγνοούμενος εργολάβος – ξενοδόχος ομολόγησε ότι τον σκότωσε

Protagon Team Protagon Team 6 Σεπτεμβρίου 2022, 09:59
To αυτοκίνητο του θύματος στο τοπικό αστυνομικό Τμήμα
|«Δημοκρατική»

Ρόδος: Nεκρός βρέθηκε αγνοούμενος εργολάβος – ξενοδόχος ομολόγησε ότι τον σκότωσε

Protagon Team Protagon Team 6 Σεπτεμβρίου 2022, 09:59

Nεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 46χρονος εργολάβος οικοδόμων στη Ρόδο, ο οποίος αγνοείτο από το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου. Οπως διαπιστώθηκε, ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Συγκεκριμένα, έπειτα από εξαντλητική προανάκριση, 53χρονος ξενοδόχος με τον οποίο είχε ραντεβού το θύμα για να του δώσει οφειλόμενα, ομολόγησε ότι τον σκότωσε.

Η σορός του 46χρονου βρέθηκε σε ερημικό δρόμο μεταξύ Ψίνθου και Αφάντου, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Υπηρεσίας για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατική» στη Ρόδο, ο θάνατος του εργολάβου επήλθε από στραγγαλισμό με σχοινί.

Μαζί με τον 53χρονο ξενοδόχο συνελήφθη και ο γιος του για συνέργεια στη δολοφονία, καθώς φέρεται να τον βοήθησε με τη μεταφορά του πτώματος.

Κατά τις έρευνες που προηγήθηκαν, ο 46χρονος εντοπίστηκε σε κάμερα ασφαλείας περιπτέρου, στις 22:28 την Κυριακή, να αγοράζει τσιγάρα και να μιλά έντονα στο κινητό του τηλέφωνο.

Αστυνομικοί της Σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου έκαναν «φύλλο και φτερό» το αυτοκίνητό του, το οποίο βρέθηκε με ανοιχτά τα παράθυρα και χωρίς τα κλειδιά στις Καλυθιές.

Οπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η «Δημοκρατική», ο 46χρονος εργολάβος είχε ανοιχτούς λογαριασμούς και προσπαθούσε να εισπράξει τα οφειλόμενα από διάφορους επιχειρηματίες. Οι Αρχές ενημερώθηκαν ότι δεν ανταποκρίθηκε σε ραντεβού που είχε το πρωί της Δευτέρας με ξενοδόχο ο οποίος επρόκειτο να του καταβάλει 30.000 ευρώ για εργασίες που είχε κάνει.

Το προηγούμενο βράδυ, επίσης, είχε ραντεβού με έτερο ξενοδόχο, με τον οποίο είχαν έλθει σε συμφωνία παρουσία δικηγόρου για την καταβολή οφειλών από άλλο έργο.

Ο εν λόγω ξενοδόχος υποστήριξε ότι το ραντεβού τους είχε ακυρωθεί, όταν όμως κλήθηκε να καταθέσει, δεν εμφανίστηκε, επικαλούμενος νοσηλεία συγγενικού του προσώπου. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν επιβεβαιώθηκε και τελικά προσήχθη για περαιτέρω διευκρινίσεις, για να ομολογήσει τελικά το έγκλημα.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...