318
Ο Χρήστος Σπίρτζης απορεί... | INTIMEnews

Σπίρτζης: Γιατί δεν απαντούν από το ΚΙΝΑΛ στο κάλεσμα Τσίπρα;

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2019, 14:38
Ο Χρήστος Σπίρτζης απορεί...
|INTIMEnews

Σπίρτζης: Γιατί δεν απαντούν από το ΚΙΝΑΛ στο κάλεσμα Τσίπρα;

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2019, 14:38

Το ένα μετά το άλλο, κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τείνουν -παρατεταμένα- χείρα… συμπόρευσης στη Φώφη Γεννηματά και το Κίνημα Αλλαγής, με το βλέμμα στραμμένο στην περίοδο μετά την κάλπη της 7ης Ιουλίου.

«Απορώ γιατί δεν έχει ανταποκριθεί το ΚΙΝΑΛ», τόνισε ο Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξή του που προβλήθηκε την Κυριακή από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, αναφερόμενος στο κάλεσμα Τσίπρα για τη δημιουργία ενός ευρύτατου «προοδευτικού μετώπου».

«Η πλειοψηφία των πολιτών και πάρα πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, είναι στο ΣΥΡΙΖΑ. Και είναι να απορεί κανείς, πως ακόμη και μετά το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, το ΚΙΝΑΛ, αντί να δει ποιος είναι ο κίνδυνος σε σχέση με μία νεοφιλελεύθερη πολιτική που δεν την κρύβουν, προς τιμή της, η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης, μένει προσκολλημένο σε μία αντίληψη, σε μία πολιτική τακτική να θέλει να χτυπήσει τον Αλέξη Τσίπρα, και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο απερχόμενος υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, καλώντας με τη σειρά την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής να δώσει «καθαρές απαντήσεις».

Μετά τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, εξάλλου, ο κ. Σπίρτζης εμφανίστηκε και αυτός αισιόδοξος ότι η διαφορά των 9,5 μονάδων από τη ΝΔ «μπορεί να γυρίσει» στις εθνικές εκλογές. Αυτό, υποστήριξε, μπορεί να συμβεί και με τη σύγκριση πάνω στις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ, οι οποίες όπως σημείωσε, είναι «τελείως διαφορετικές και διακριτές».

Λίγες ώρες αργότερα πάντως, η Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο και αποκάλσε, για μία ακόμη φορά, «μεγάλο χορηγό του κ. Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας».

Σε δηλώσεις της από το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών (O.ΣΥ), στου Ρέντη (φωτογραφία πάνω), η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής  κατηγόρησε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι διέλυσε τις αστικές συγκοινωνίες (τομέα ευθύνης του κ. Σπίρτζη). «Ο κ. Τσιπρας διέλυσε τις αστικές συγκοινωνίες οδήγησε με την πελατειακή λογική του σε αύξηση των εισιτηρίων, σε ταλαιπωρία των πολιτών», παρατήρησε μεταξύ άλλων (δείτε στο βίντεο κάτω τις δηλώσεις της.).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...