256
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το μπαϊράκι των βουλευτών του | George Vitsaras / SOOC

Τσίπρας: εκτός ψηφοδελτίων όποιος ξανασπάσει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2019, 12:20
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το μπαϊράκι των βουλευτών του
|George Vitsaras / SOOC

Τσίπρας: εκτός ψηφοδελτίων όποιος ξανασπάσει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2019, 12:20

O Δημήτρης Σεβαστάκης έσπασε το κομματικό μποϊκοτάζ στον ΣΚΑΪ (με τον βουλευτή Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ να έχει μάλιστα και φυσική παρουσία στο στούντιο του καναλιού), η εικόνα ανταρσίας όμως, δεν άρεσε καθόλου στην Κουμουνδούρου και ήρθε η πρώτη -και τελευταία όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές- προειδοποίηση προς όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμπυκνώνεαι στο: «πας στον ΣΚΑΪ, φεύγεις από τα ψηφοδέλτια».

Πριν από τον κ. Σεβαστάκη, η πρώτη ρωγμή στο εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στο κάναλι του Φαλήρου είχε έρθει από τον βουλευτή Τρικάλων, Σάκη Παπαδόπουλου, με τη διαφορά ότι η εμφάνισή του ήταν σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο, ενώ είχε προηγηθεί και η παρουσία της Ρένας Δούρου, παραμονές αυτοδιοικητικών εκλογών, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία Σεβαστάκη, η «Εφημερίδα των Συντακτών» έκανε αμέσως λόγο για ένα ακόμα «παρατράγουδο» της λεγόμενης κομματικής πειθαρχίας.

Και μπορεί για την περίπτωση της κυρίας Δούρου να μην είχε γίνει ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα, το δεύτερο όμως κρούσμα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ δείχνει ότι υπάρχουν ρωγμές στις κεντρικές αποφάσεις, οι οποίες δίνουν την εικόνα μιας ιδιότυπης «ανταρσίας» σε κάποια θέματα, επεσήμανε η φιλοκυβερνητική εφημερίδα.

Στο φύλλο της Δευτέρας, η «Εφ.Συν» σημειώνει ότι αναφορά στο “κρούσμα απειθαρχίας” των κ.κ. Σεβαστάκη και Παπαδόπουλου έγινε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Παρασκευή.

«Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και αποτελούσε την τελευταία προειδοποίηση ότι όποιος αγνοεί την απόφαση αυτή θέτει τον εαυτό του εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, μεταφέροντας την αυστηρή προειδοποίηση του Αλέξη Τσίπρα προς όποιον επιμένει να αγνοεί τις κεντρικές αποφάσεις του κόμματος.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...