210
|

ΝΔ: ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ντίλαραν με μόνο στόχο να ρίξουν την κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 28 Μαρτίου 2024, 11:50

ΝΔ: ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ντίλαραν με μόνο στόχο να ρίξουν την κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 28 Μαρτίου 2024, 11:50

ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ «ντίλαραν» μεταξύ τους έχοντας προφανώς πλήρη γνώση του δημοσιεύματος [του «Βήματος] πριν αυτό κυκλοφορήσει, αναφέρει χαρακτηριστικά σε νέα δήλωσή του, σε συνέχεια των δηλώσεων Παππά, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά, τονίζει ο κ. Ρωμανός, ότι δεν τους ενδιαφέρει ούτε ο πόνος των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών, ούτε το τι οδήγησε στο μοιραίο δυστύχημα, ούτε το πώς θα αποτραπεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον. Τους ενδιαφέρει μόνο να ρίξουν την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αδυνατώντας να την αντιμετωπίσουν πολιτικά, όπως συμβαίνει σταθερά όλα τα τελευταία χρόνια.

«Το είδαμε», υπενθυμίζει ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, «με την προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης για να κλείσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους φυλακή, όσο κυβέρνησαν, όπως έχει παραδεχτεί ο δικός τους Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, αλλά κατ’ ουσίαν και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

»Το είδαμε με τη δήλωση Πολάκη ότι «για να κερδίσουν τις εκλογές πρέπει να βάλουν κάποιους φυλακή».

Και σήμερα, καταλήγει, «το βλέπουμε μπροστά από τις κουρτίνες με τις άθλιες δηλώσεις Φαραντούρη και την εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών και πίσω από τις κουρτίνες με τα “ντιλαρίσματα” που καταδεικνύουν οι δηλώσεις Παππά».

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

«Απέναντι στην συγκάλυψη συσπειρώνεται ολόκληρη η κοινωνία, συσπειρώνεται η αντιπολίτευση. Ας το συνηθίσουν», απάντησε στη δήλωση Ρωμανού η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...