145
Ο Θάνος Πλεύρης σε πρόσφατη παρουσία του έξω από τη ΓΑΔΑ, τις βραδιές που η Προανακριτική περίμενε τους μάρτυρες | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Πλεύρης: Αρνηση μαρτυρίας από την «Κελέση» αν και της παρασχέθηκε το καθεστώς που ήθελε

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2020, 22:04
Ο Θάνος Πλεύρης σε πρόσφατη παρουσία του έξω από τη ΓΑΔΑ, τις βραδιές που η Προανακριτική περίμενε τους μάρτυρες
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Πλεύρης: Αρνηση μαρτυρίας από την «Κελέση» αν και της παρασχέθηκε το καθεστώς που ήθελε

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2020, 22:04

«Παρόλο που παρασχέθηκε στην προστατευόμενη μάρτυρα το καθεστώς το οποίο ήθελε για να καταθέσει αρνήθηκε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μας», ανέφερε ο εισηγητής της ΝΔ, Θανάσης Πλεύρης αποχωρώντας το βράδυ της Τρίτης από τη ΓΑΔΑ, μετά την εξέταση της «Αικατερίνης Κελέση».

«Η μάρτυρας επιδεικτικά μας απαντούσε “δεν αφορά την υπόθεση Παπαγγελόπουλου, δεν απαντώ”. Ακόμη και στην ερώτηση για ένα προς ένα τα πολιτικά πρόσωπα και τις αντιφάσεις στις οποίες έχει υποπέσει, αρνήθηκε να καταθέσει. Δυστυχώς της δόθηκε ακριβώς ό,τι ήθελε αλλά έχουμε άρνηση μαρτυρίας», δήλωσε ο Θανάσης Πλεύρης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στην κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη».

«Ο μάρτυρας Μάξιμος Σαράφης κατέθεσε με το καθεστώς το οποίο ήθελε. Θα αξιολογήσουμε τα πρακτικά, δεσμευόμαστε από τη μυστικότητα. Η φράση, όμως, που επικράτησε είναι “πιθανολόγηση”. Με πιθανολόγηση και με άρνηση απάντησης υπήρξε όλη αυτή η υπόθεση που ερευνούμε», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ.