147
«Αντε να μπούμε φυλακή να τελειώνουμε» φέρεται να είπε ο Αναγνωστόπουλος, στις φυλακές όμως η υποδοχή του προμηνύεται επεισοδιακή | INTIMEnews

Απολογήθηκε και παίρνει τον δρόμο για την «εχθρική» φυλακή ο Αναγνωστόπουλος

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2021, 16:50
«Αντε να μπούμε φυλακή να τελειώνουμε» φέρεται να είπε ο Αναγνωστόπουλος, στις φυλακές όμως η υποδοχή του προμηνύεται επεισοδιακή
|INTIMEnews

Απολογήθηκε και παίρνει τον δρόμο για την «εχθρική» φυλακή ο Αναγνωστόπουλος

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2021, 16:50

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου τέσσερις ώρες η απολογία του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Η διαδικασία άρχισε με αρκετή καθυστέρηση καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 12ος τακτικος ανακριτής μελέτησε πρώτα το πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα που παρέδωσε ο 33χρονος.

Ακολούθησε «βροχή» ερωτήσεων στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλος, οποίος κατά την απολογία του φέρεται να ενέμεινε στην υπερασπιστική γραμμή ότι «κέρδιζε χρόνο για το παιδί» και σκόπευε να ομολογήσει».

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκ των συνηγόρων του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν, θα έδινε κάθε λεπτομέρεια και στοιχεία για την υπόθεση των Γλυκών Νερών «που δεν τα έχει πει μέχρι στιγμής», όπως  χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αναμένεται η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση του 33χρονου πιλότου, πιθανότατα στις φυλακές Κορυδαλλού (ως υπόδικος). Ηδη όμως το κλίμα στις φυλακές είναι τεταμένο με την «υποδοχή» του δολοφόνου της 20χρονης μητέρας να προμηνύεται επεισοδιακή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...