153
Mία εικόνα χίλιεες λέξεις: ο Αλέξης Τσίπρας με σφιγμένα χείλη στην πλατεία Συντάγματος - πίσω του η Ρένα Δούρου | Youtube

Ο Τσίπρας πήγε Σύνταγμα: Σημαντικό να ξέρεις να χάνεις και να ξανασηκώνεσαι στα πόδια σου  

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουνίου 2019, 22:08
Mία εικόνα χίλιεες λέξεις: ο Αλέξης Τσίπρας με σφιγμένα χείλη στην πλατεία Συντάγματος - πίσω του η Ρένα Δούρου
|Youtube

Ο Τσίπρας πήγε Σύνταγμα: Σημαντικό να ξέρεις να χάνεις και να ξανασηκώνεσαι στα πόδια σου  

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουνίου 2019, 22:08

Λίγα μόλις λεπτά μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στην πλατεία Συντάγματος για να βρεθεί στο πλευρό των μεγάλων ηττημένων σε Αθήνα και Αττική (Νάσου Ηλιόπουλου και Ρένας Δούρου αντίστοιχα), σε μια προσπάθεια να χαλυβδώσει το φρόνημα των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της δύσκολης συνέχειας μέχρι τη νέα κρίση των πολιτών την 7η Ιουλίου.

«Οι υποψήφιοί μας έδωσαν μία μάχη πολιτικού πολιτισμού, υπερασπίστηκαν τις ιδέες τους με αξιοπρέπεια», δήλωσε ο Πρωθυπουργός για τους μεγάλους χαμένους της βραδιάς.

Geplaatst door Εφημερίδα "Η Αυγή" op Zondag 2 juni 2019

«Το σημαντικό στην πολιτική είναι να ξέρεις να κερδίζεις, αλλά και να χάνεις και να ξανασηκώνεσαι στα πόδια σου», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του.

Και αφού συνεχάρη τους νέους δημάρχους και περιφερειάρχες της χώρας, σημειώνοντας ότι το νέο σύστημα απαιτεί συνεργασίες, ο κ. Τσίπρας έδωσε το σύνθημα εν όψει της κάλπης της 7ης Ιουλίου:

Τώρα, είπε, «θα δώσουμε τη μάχη των μαχών, που είναι οι εθνικές εκλογές».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...