204
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιχαρής στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς | INTIMEnews

Μητσοτάκης: Στις εθνικές εκλογές θα πάρουμε όλοι μαζί την καθοριστική απόφαση για το μέλλον της χώρας

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουνίου 2019, 21:47
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιχαρής στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς
|INTIMEnews

Μητσοτάκης: Στις εθνικές εκλογές θα πάρουμε όλοι μαζί την καθοριστική απόφαση για το μέλλον της χώρας

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουνίου 2019, 21:47

«Ο χάρτης της Ελλάδας βάφτηκε και σήμερα γαλάζιος. Το γαλάζιο όμως δεν είναι το χρώμα της παράταξής μας, αλλά της πατρίδας. Γιατί τα εκλεγμένα στελέχη της αυτοδιοίκησης γνωρίζουν ότι είναι προτεραιότητά τους να ενώσουν τους πολίτες».

Με τη φράση αυτή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε το βράδυ της Κυριακής το στίγμα για την επόμενη ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών, διαβεβαιώνοντας παράλληλα για τη στήριξή του προς τους νέους περιφερειάρχες της χώρας:

«Διαβεβαιώνω τους περιφερειάρχες ότι εφόσον με εμπιστευτούν οι πολίτες στις εθνικές εκλογές, θα είμαι δίπλα τους. Κριτήριο μου είναι να γίνει η ζωή παντού καλύτερη. Το πρόγραμμά μας διασφαλίζει οικονομική αυτοτέλεια στην αυτοδιοίκηση. Και θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της απλής αναλογικής. Δώσαμε πολιτική διάσταση στη μάχη των περιφερειακών εκλογών, γιατί θέλουμε τους περιφερειάρχες συμμάχους στον αγώνα μας να κάνουμε καλύτερες τις ζωής των πολιτών», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε εν όψει της κάλπης της 7ης Ιουλίου:

«Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δρομολόγησε μια μεγάλη πολιτική αλλαγή. Στις εκλογές  θα πάρουμε όλοι μαζί την καθοριστική απόφαση για το μέλλον της χώρας. Θα βρεθώ στην πρώτη γραμμή για έναν ήπιο, πολιτισμένο προεκλογικό διάλογο. Θα γυρίσω όλη την Ελλάδα με οδηγό τις συγκεκριμένες δεσμεύσεις μας. Έτσι θα γίνει η ελπίδα πραγματικότητα, για τη νέα φωτεινή Ελλάδα που όλοι θέλουμε». 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...