189
|

Η Σία Κοσιώνη για τη νίκη Μπακογιάννη: Τον περιμένω στη γωνία… [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουνίου 2019, 21:23

Η Σία Κοσιώνη για τη νίκη Μπακογιάννη: Τον περιμένω στη γωνία… [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουνίου 2019, 21:23

Η Σία Κοσιώνη βρέθηκε προ εκπλήξεως κατά τη μετάδοση του ρεπορτάζ με τα επινίκια για την επικράτηση του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής το βράδυ της Κυριακής. Τούτο διότι ο ρεπόρτερ Νίκος Υποφάντης είχε την έμπνευση να δώσει τον λόγο και στη σύζυγό του νέου Περιφερειάρχη, τη Μαρίνα Πατούλη.

Η τελευταία βρήκε σωστό να μιλήσει ως σύζυγος θριαμβευτή σε σύζυγο θριαμβευτή, αναφερόμενη στον άνδρα της κυρίας Κοσιώνη, νέο δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Οι συγχαρητήριες ευχές της κυρίας Πατούλη προς την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ για τη νίκη του κ. Μπακογιάννη στην Αθήνα, την έφεραν αρχικά σε αμηχανία.

Επειτα όμως η κυρία Κοσιώνη πήρε την πάσα, εξέφρασε, σε ζωντανή σύνδεση, τα συναισθήματά της για την θριαμβευτική εκλογή του συζύγου της στη δημαρχία της Αθήνας και μίλησε λίγο για δημοσιογραφική δεοντολογία

«Το προσωπικό είναι προσωπικό. Είναι προφανές, ως άνθρωπος, είμαι υπερήφανη για τον σύζυγό μου. Ως επαγγελματίας όμως, τον περιμένω στη γωνία έτσι και δεν κάνει αυτά που υποσχέθηκε», ανέφερε η κεντρική παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αμέσως μετά τη σύντομη συνομιλία που είχε «στον αέρα» της εκλογικής εκπομπής του ΣΚΑΪ με τη σύζυγο του νέου περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...