179
Ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης τον περασμένο Νοέμβριο, σε μια από τις ενημερώσεις για τα μέτρα κατά της Covid-19 στην Πολιτική Προστασία | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Ο Σταμπουλίδης φεύγει από το υπουργείο Ανάπτυξης για να πάει στο ΤΑΙΠΕΔ

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2021, 13:26
Ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης τον περασμένο Νοέμβριο, σε μια από τις ενημερώσεις για τα μέτρα κατά της Covid-19 στην Πολιτική Προστασία
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Ο Σταμπουλίδης φεύγει από το υπουργείο Ανάπτυξης για να πάει στο ΤΑΙΠΕΔ

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2021, 13:26

Ηταν ένα από τα πρόσωπα του χειμερινού lockdown. Τώρα θα είναι ένα από τα πρόσωπα του ΤΑΙΠΕΔ, καθώς ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης, αποχωρεί από τη θέση του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων –το ανακοίνωσε ο ίδιος την Παρασκευή, μιλώντας σε επιχειρηματικό φόρουμ.

Τις πολλές εβδομάδες του εγκλεισμού, ο κ. Σταμπουλίδης είχε βρεθεί συχνά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς από τη θέση του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, ήταν σε θέση να ξέρει ποια εμπορική επιχείρηση θα ανοίξει και πώς ανοίξει, συμμετείχε στις ενημερώσεις του υπουργείου Υγείας και εμφανιζόταν στην τηλεόραση. Κάποια στιγμή μάλιστα είχε προκαλέσει αίσθηση όταν είχε αποδώσει την εσπευσμένη επανέναρξη της λειτουργίας των νυχάδικων πριν τα Χριστούγεννα –αντί των σχολείων για παράδειγμα– στο «κίνημα του μανικιούρ».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Σταμπουλίδης θα ασκεί τα καθήκοντα του έως και τη Δευτέρα οπότε και αναμένεται η παραίτησή του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η θέση η οποία αναλαμβάνει στη συνέχεια είναι αυτή του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου στο ΤΑΙΠΕΔ.

Επίσημες ανακοινώσεις, αναμένονται από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και από το ΤΑΙΠΕΔ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...