156
Το σήμα της ΚΟ «Νέα Αριστερά» | Screenshot μέσω ΕΡΤ

«Νέα Αριστερά» το όνομα του νέου φορέα των «11»

Protagon Team Protagon Team 4 Δεκεμβρίου 2023, 19:13
Το σήμα της ΚΟ «Νέα Αριστερά»
|Screenshot μέσω ΕΡΤ

«Νέα Αριστερά» το όνομα του νέου φορέα των «11»

Protagon Team Protagon Team 4 Δεκεμβρίου 2023, 19:13

Και τελικά… «Νέα Αριστερά». Αυτό είναι το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας που ανακοίνωσαν τη Δευτέρα, σε εκδήλωση στο «Σεράφειο», επί της οδού Πειραιώς, οι 11 ανεξάρτητοι βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για τους Εφη Αχτσιόγλου, Αλέξη Χαρίτση, Νάσο Ηλιόπουλο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, Θεανώ Φωτίου, Σία Αναγνωστοπούλου, Μερόπη Τζούφη, Ευκλείδη Τσακαλώτο, Πέτη Πέρκα, Χουσείν Ζειμπέκ και Φερχάτ Οζγκιούρ.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον Αλέξη Χαρίτση που έχει αναλάβει πρόεδρος της νέας ΚΟ, ρόλους έχουν αναλάβει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νάσος Ηλιόπουλος (κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι), καθώς και η Πέτη Πέρκα (γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας).

Την Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επίσημη ανακήρυξη της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας κατά την συνεδρίαση της Oλομέλειας από το Προεδρείο της Βουλής.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΚΟ αναμενόταν να δώσουν το πολιτικό τους στίγμα κατά τη συζήτηση στη Βουλή για το φορολογικό νομοσχέδιο, όπως και στην πολυήμερη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό.

Η ίδρυση νέου κόμματος από τους αποχωρήσαντες εξαγγέλθηκε πως θα ακολουθήσει σε δεύτερο χρόνο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...