174
Ο πρόεδρος της ΝΔ με τον διοικητή της 1ης Στρατιας Κωνσταντίνο Φλώρο, τον Βασίλη Κικίλια και τον Λευτέρη Αυγενάκη | Γραφείο Τύπου ΝΔ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα απαντά με σταθερότητα και αυτοπεποίθηση στις προκλήσεις

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2019, 12:18
Ο πρόεδρος της ΝΔ με τον διοικητή της 1ης Στρατιας Κωνσταντίνο Φλώρο, τον Βασίλη Κικίλια και τον Λευτέρη Αυγενάκη
|Γραφείο Τύπου ΝΔ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα απαντά με σταθερότητα και αυτοπεποίθηση στις προκλήσεις

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2019, 12:18

Για την επιχειρησιακή δυνατότητα, αλλά και ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων ενημερώθηκε  Κυριάκος Μητσοτάκης από τον διοικητή της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο, κατά την επίσκεψη του σήμερα Τετάρτη στη Λάρισα, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλία.

«Είναι μεγάλη χαρά που επισκέπτομαι από χθες την πόλη της Λάρισας και είχα την ευκαιρία να συμμετέχω στη μεγάλη εορτή της πόλης (του αγίου Αχιλλίου). Χρόνια πολλά λοιπόν».

» Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον στρατηγό για την ενημέρωση που μου έκανε σήμερα, επισκεπτόμενος το Αρχηγείο της 1ης Στρατιάς, όπου για άλλη μία φορά είχα τη δυνατότητα να διαπιστώσω την απόλυτη επιχειρησιακή δυνατότητα και ετοιμότητα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων» ανέφερε σε δήλωσή του.

«Σε μία εποχή μεγάλης έντασης στην ανατολική Μεσόγειο, οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις αποτελούν την απόλυτη εγγύηση της εθνικής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να υπογραμμίσει ότι στις προκλήσεις, η Ελλάδα θα απαντά πάντα με σταθερότητα, αλλά και με απόλυτη αυτοπεποίθηση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...