196
Στιγμιότυπο από τον σαϊτοπόλεμο φέτος το Πάσχα όπου έχασε τη ζωή του ο εικονολήπτης | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ

Επαναλαμβάνεται η δίκη για τον θάνατο του εικονολήπτη στον σαϊτοπόλεμο

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2019, 10:03
Στιγμιότυπο από τον σαϊτοπόλεμο φέτος το Πάσχα όπου έχασε τη ζωή του ο εικονολήπτης
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ

Επαναλαμβάνεται η δίκη για τον θάνατο του εικονολήπτη στον σαϊτοπόλεμο

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2019, 10:03

Επτά κατηγορούμενοι θα καθίσουν και πάλι σήμερα Τετάρτη στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για την υπόθεση του θανάτου του εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη ο οποίος κάλυπτε την εκδήλωση του σαϊτοπόλεμου το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα.

Κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου, οι συνήγοροι υπεράσπισης ζήτησαν και πήραν αναβολή για τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης και τη συμπλήρωση της δικογραφίας με αποτελέσματα εργαστηρίων.

Παράσταση πολιτικής αγωγής εκ μέρους της συζύγου και των δύο ανήλικων παιδιών του 53χρονου Θεοδωρακάκη για ψυχική οδύνη είχε δηλώσει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Περικλής Ξηρογιάννης.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τις συνθήκες διοργάνωσης του εθίμου του σαϊτοπόλεμου, των μέτρων προστασίας και ασφάλειας που ελήφθησαν ή δεν είχαν ληφθεί και κάθε τι που σχετίζεται με τη διοργάνωση και το τραγικό αποτέλεσμα.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν όσα γνωρίζουν και τα άλλα τρία μέλη του μπουλουκιού, που τη στιγμή του δυστυχήματος βρίσκονταν επίσης στο χώρο που είχε ορισθεί για τη ρίψη των σαϊτών. Πρόκειται για έναν 40χρονο, έναν 33χρονο κι έναν 60χρονο.

Κατηγορούμενοι είναι ο αρχηγός του μπουλουκιού «Αγιος Σίδερης», πέντε μέλη του μπουλουκιού και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Μπασακίδης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...