292
|

Με κορονοϊό ο Βαγγέλης Μαρινάκης – Η ανάρτησή του

Protagon Team Protagon Team 10 Μαρτίου 2020, 13:02
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 10/03/2020, 15:25

Με κορονοϊό ο Βαγγέλης Μαρινάκης – Η ανάρτησή του

Protagon Team Protagon Team 10 Μαρτίου 2020, 13:02
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 10/03/2020, 15:25

Το γεγονός ότι προσεβλήθη από τον κορονοϊό –τον οποίο ο ίδιος χαρακτηρίζει ως «γνωστό ιό»– γνωστοποίησε την Τρίτη το μεσημέρι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο εφοπλιστής, εκδότης και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ανέφερε σε ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook ότι αισθάνεται καλά και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, πειθαρχώντας στις οδηγίες των γιατρών. Συνέστησε δε σε όλους να πράξουν το ίδιο.

Νωρίτερα το πρωί, από τον ΕΟΔΥ είχε γίνει γνωστό ότι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα ανήλθαν σε 89, με πέντε νέα περιστατικά, από τα οποία τα τέσσερα προέρχονταν από στενές επαφές των προηγούμενων και ένα ήταν «εισαγόμενο» από το Λονδίνο και αφορούσε έλληνα επιχειρηματία (εδώ).

Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ, μετά από την επιβεβαίωση του κρούσματος από τον κ. Μαρινάκη, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού εστάλησαν για εξετάσεις, καθώς υπάρχει ανησυχία ότι κάποιοι ενδεχομένως να έχουν εκτεθεί στον ιό. Είναι εξάλλου πολύ πρόσφατες οι εικόνες του αφεντικού της ομάδας να πανηγυρίζει αγκαλιά με τους ποδοσφαιριστές την επική πρόκριση επί της Αρσεναλ (εδώ), στο Λονδίνο.

Μάλιστα, εν όψει του πρώτου αγώνα (Πέμπτη, 12 Μαρτίου) για τη φάση των «16» του Europa League με την αγγλική Γουλβς, ο Ολυμπιακός ζήτησε την αναβολή του παιχνιδιού και η απόφαση θα ληφθεί από την UEFA στο επόμενο 24ωρο.

Σύμφωνα δε με ρεπορτάζ στη Βρετανία υπάρχει ανησυχία και για την ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ της οποίας ως γνωστόν είναι επίσης ιδιοκτήτης ο κ. Μαρινάκης. Το θέμα απασχόλησε ήδη το BBC.

Ο 52χρονος εφοπλιστής φέρεται να συναντήθηκε με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Φόρεστ την περασμένη Παρασκευή και συνεχάρη κάθε παίκτη προσωπικά για την καλή πορεία της ομάδας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...