169
(φωτ. αρχείου) | Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κύμα αποχωρήσεων από το Κίνημα Αλλαγής μετά την απομάκρυνση Βενιζέλου

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2019, 19:30
(φωτ. αρχείου)
|Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κύμα αποχωρήσεων από το Κίνημα Αλλαγής μετά την απομάκρυνση Βενιζέλου

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2019, 19:30

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής μετά τις αποφάσεις της προέδρου Φώφης Γεννηματά για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, οι οποίες προκάλεσαν την ηχηρή απομάκρυνση του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Τουλάχιστον πέντε στελέχη που είχαν δηλώσει ότι θα κατέλθουν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές τονίζουν τώρα ότι αποσύρουν την υποψηφιότητά τους. Καταγγέλλουν μάλιστα τη στάση της κυρίας Γεννηματά έναντι του πρώην προέδρου του κόμματος.

Ο Μάνος Επιτροπάκης απέσυρε την υποψηφιότητά του από την Α’ Αθήνας  τονίζοντας μάλιστα ότι «Πράσινη Δούρου, πράσινα ΚΚΕ και δεκανίκια του Τσίπρα εγώ δεν στηρίζω!».

Σε ανάρτησή του στο Facebook ελάχιστα λεπτά μόλις έγιναν γνωστές οι εξελίξεις γράφει:

«Μετά την αισχρή απόφαση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ να μην τοποθετήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο επικεφαλής του Επικρατείας, είναι αυτονόητο πως όχι μόνο ΑΠΟΣΥΡΩ ΑΜΕΣΑ την υποψηφιότητα μου, αλλά θα δώσω και αγώνα για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα με κάθε μέσο.

Πράσινη Δούρου, πράσινα ΚΚΕ και δεκανίκια του Τσίπρα εγώ δεν στηρίζω!»

Την απόσυρσή τους ανακοίνωσαν ακόμη ο Γιώργος Ντόλιος, η Σοφία Θεολογίτου (Κυκλάδες), και ακόμα δύο υποψήφιοι του Κινήματος Αλλαγής στην Κορινθία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...