309
|

Υπόθεση Μαντλίν: Αστυνομικός υποστηρίζει ότι η μικρή ζει και βρίσκεται στην Πορτογαλία

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2018, 13:49

Υπόθεση Μαντλίν: Αστυνομικός υποστηρίζει ότι η μικρή ζει και βρίσκεται στην Πορτογαλία

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2018, 13:49

Πάνω από έντεκα χρόνια έχουν περάσει από εκείνο το βράδυ της 3ης Μαΐου του 2007 όταν η μικρή Μαντλίν Μπεθ ΜακΚαν εξαφανίστηκε από το κρεβάτι της στην Πράια ντα Λουζ, ένα θέρετρο στην περιφέρεια Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

Η υπόθεση της μικρής δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τα ΜΜΕ ενώ οι τελευταίοι ισχυρισμοί ενός βρετανού αξιωματικού της αστυνομίας επιτείνουν το μυστήριο με την εξαφάνιση.

Ο Ντέιβιντ Εντγκαρ

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Εντγκαρ, το κοριτσάκι που θα ήταν σήμερα 15 ετών, ζει με τους ανθρώπους που την απήγαγαν, στην Πορτογαλία. Ο αξιωματικός έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τους γονείς της Μαντλίν, Κέιτ και Τζέρι ενώ πλέον έχει συνταξιοδοτηθεί.

«Εκτιμώ ότι η Μαντλίν είναι ζωντανή και δεν έχει φύγει από την Πορτογαλία» είπε σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Sun. «Πιστεύω ότι κάπου την κρύβουν και δεν έχει ιδέα ότι είναι στο επίκεντρο μια διεθνούς έρευνας» πρόσθεσε ο ίδιος.

Οι γονείς της Μαντλίν δεν έχουν σταματήσει να ψάχνουν την κόρη τους

«Η πιθανότητα να φυγαδεύτηκε κρυφά εκτός χώρας είναι σχεδόν απίθανη. Κάποιος στην Πορτογαλία γνωρίζει που βρίσκεται και τι έγινε» υπογράμμισε ο Ντέβιντ Έντγκαρ και υποστήριξε ότι η μικρή έπεσε θύμα απαγωγής σπείρας παιδόφιλων.

«Η μεγαλύτερη ελπίδα για μία σημαντική ανακάλυψη, ακόμη και μετά από τόσο καιρό, είναι εάν και όταν κάποιου η συνείδηση ”ραγίσει”. Ίσως ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την απαγωγή της Μαντλίν πεθαίνει και αποφασίσει να ομολογήσει ή κάποιος κοντά σε αυτό το άτομο προσέλθει στις Αρχές αφού εκείνος ή εκείνη έχει φύγει από τη ζωή. Επίσης θα μπορούσε να τσακωθεί ο απαγωγέας με τους συνεργούς του και τελικά να αποφασίσει να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Όποιος κι αν είναι υπεύθυνος θα το έχει εκμυστηρευθεί σε κάποιον άλλον. Συνήθως αυτό συμβαίνει και είναι πολύ σπάνιο να μην το έχουν κάνει», υποστήριξε ο πρώην αστυνομικός.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...