180
Ο Γιώργος Σταθάκης αμέλησε να ενημερώσει και ακολούθησε το θέατρο του παραλόγου | INTIMEnews

Κοινοβουλευτικός σουρεαλισμός με τον παρόντα Σταθάκη να… λείπει στο εξωτερικό

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2019, 15:33
Ο Γιώργος Σταθάκης αμέλησε να ενημερώσει και ακολούθησε το θέατρο του παραλόγου
|INTIMEnews

Κοινοβουλευτικός σουρεαλισμός με τον παρόντα Σταθάκη να… λείπει στο εξωτερικό

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2019, 15:33

Μεσημέρι Παρασκευής στη Βουλή. Λίγο πριν ξεκινήσει η ονομαστική ψηφοφορία (που είχε ζητήσει η ΔΗΣΥ) για την τροπολογία της κυβέρνησης σχετικά με την προστασία της α’κατοικίας, ο προεδρεύων του Σώματος, Μάριος Γεωργιάδης, άρχισε να διαβάζει τη λίστα των κοινοβουλευτικών ερωτήσεων που  δεν θα συζητούνταν λόγω κωλύματος των αρμοδίων υπουργών.

Ανάμεσα στα ονόματα που αναγνώστηκαν ήταν και αυτό του υπουργού Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη. Οπως ανακοινώθηκε στο Σώμα, η ερώτηση που απευθυνόταν στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας δεν θα συζητείτο λόγω απουσίας του στο εξωτερικό. Με τη διαφορά όμως, ότι ο κ. Σταθάκης εκείνη στιγμή βρισκόταν μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας!

Εκπληκτος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, απηύθυνε έκκληση στο προεδρείο να επανορθώσει: « Ας παραλειφθεί τουλάχιστον το όνομα του παρισταμένου υπουργού που λείπει στο εξωτερικό», παρατήρησε χαρακτηριστικά.

«Σταματήστε να μας κοροϊδεύετε», αντέδρασε με τη σειρά του και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος.

Τη συγγνώμη ζήτησε τελικά ο ίδιος ο κ. Σταθάκης εξηγώντας  ότι  ενώ ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση υπουργών Ενέργειας στο Βουκουρέστι, δεν πήγε ο ίδιος αλλά ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, χωρίς ωστόσο να ενημερώσει σχετικά το προεδρείο της Βουλής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...