• Νέα παράσταση Κασσελάκη: έπαιξε πινγκ πονγκ και αντιπτέριση με μαθητές σχολείων

    Μετά την παράσταση «ο Κασσελάκης στον στρατό», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε και το σόου «ο Κασσελάκης πινγκπονίστας», στο οποίο μας συστήθηκε ως άνθρωπος των σπορ και της νεολαίας –υπηρετώντας άλλωστε το στερεότυπο που θέλει τους νεαρούς φαντάρους μόλις απολύονται από τις Ενοπλες Δυνάμεις να μένουν αξύριστοι, εμφανίστηκε και αυτός με γένια κάποιων ημερών.

     

    Το νέο έργο στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Στέφανος Κασσελάκης –πιστός στην επικοινωνιακή τακτική του να παράγει διαρκώς δωρεάν περιεχόμενο για τα social media και τα τηλεοπτικά κανάλια– περιελάμβανε επαφή με τα παιδιά και επίδειξη ικανοτήτων στην επιτραπέζια αντισφαίριση και στο μπάντμιντον (ή σε κάτι τέτοιο τέλος πάντων).

     

    Την Τετάρτη, ο κ. Κασσελάκης επισκέφτηκε το Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου «Σοφία Μπεφόν», για να παρακολουθήσει τους σχολικούς αγώνες –εκεί λοιπόν είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μαθητές και εκπαιδευτικούς, να βγάλει σέλφι και να παίξει πινγκ πονγκ και ένα είδος αντιπτέρισης.

     

     

  • Και ο Σπίρτζης διαφωνεί με την ανάρτηση της Ακρίτα για τη Μαρέβα

    Εχει ενδιαφέρον που ο ένας μετά τον άλλο, οι «συστημικοί» του ΣΥΡΙΖΑ βγαίνουν και εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους με την πολιτική των αναρτήσεων τύπου Ακρίτα –λες και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ποτέ κάτι άλλο και όχι ένα κόμμα που πορεύτηκε με την τοξικότητα των social media σαν ένα πολιτικό μαχαίρι στα δόντια.

     

    Μετά τον Σωκράτη Φάμελλο, τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που περιέγραψε εμμέσως πλην σαφώς τη διαφωνία του με την επίμαχη πια ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη (διαβάστε εδώ τη χθεσινή Βαβέλ), βγήκε και ο Χρήστος Σπίρτζης, στέλεχος και πρώην βουλευτής Ανατ. Αττικής για να πάρει τις αποστάσεις του.

     

    «Ρωτήστε με ό,τι θέλετε και για όποιον θέλετε, με εξαίρεση τις οικογένειες και τους συγγενείς των πολιτικών μου αντιπάλων», είπε ο κ. Σπίρτζης σε συνέντευξή του στο Naftemporiki TV και ερωτηθείς για την επίθεση της βουλεύτριας (κατά το συριζαϊκό λανγκάζ) Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στη σύζυγο του Πρωθυπουργού.

     

    Ο ίδιος δε συμπλήρωσε: «Οποιοδήποτε θέμα αφορά οικογένεια ή συγγενή πολιτικού αντιπάλου, τουλάχιστον δικού μου, δεν το έκανα ούτε πρόκειται να το κάνω, δεν θα απαντήσω στο παραμικρό. Δεν πρέπει, κατά την άποψή μου άλλα ζητήματα που αφορούν τις οικογένειες όποιου πολιτικού, να μπαίνουν στο παιχνίδι του πολιτικού διαλόγου και της πολιτικής αντιπαράθεσης…

     

    »Οι πολιτικοί είναι πολιτικοί και νομίζω ότι στις πράξεις τους, τη συμπεριφορά τους, την κριτική τους, μπορεί να είναι πολύ σκληροί απέναντι στην κυβέρνηση, αλλά αυτό πρέπει να έχει γραμμή, πρέπει να υπάρχει ένας πολιτικός κώδικας αξιών».

     

    Τελικά υπάρχουν και κάποιοι που μάλλον σιχαίνονται τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τι να κάνουν, αυτόν έχουν.




text
  • Φέτος έπρεπε να στείλουμε και στη Eurovision κάτι σε Ολυμπιακό. Τι πρόκριση!


    8 Μαΐου 2024, 23:58