• Ο Τσίπρας στο ΠΑΟ-ΑΕΚ με τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και τον Γιώργο Βαρδινογιάννη

    Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε την Κυριακή ένα διάλειμμα από τις προεκλογικές του δραστηριότητες —αν υποθέσουμε ότι η παρουσία του στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» για το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ ήταν κάτι γνήσιο οπαδικό και όχι ακόμα μια προεκλογική πόζα.

     

    Πήγε λοιπόν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξέδρα των επισήμων και ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» να συνομιλεί κατενθουσιασμένος με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ηθοποιό, θεατρικό σκηνοθέτη και σύντροφο της Δέσποινας Βανδή —αυτή η εικόνα έγινε viral, έπαιξε και στα πρωινάδικα, καθώς έχει κάτι από ελληνική σόουμπιζ, εφόσον υποθέτουμε ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα.

     

    Έτσι, όμως, χάρη στο ενσταντανέ με τον κ. Μπισμπίκη, προσπεράστηκαν οι διαχύσεις του αριστερού ριζοσπάστη πολιτικού με τον Γιώργο «Καπετάνιο» Βαρδινογιάννη, εφοπλιστή και πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

     

  • Το γεύμα Τσίπρα, Ηλιόπουλου, Ακρίτα και των άλλων του Επικρατείας στο Κουκάκι

    Πριν πάει στο γήπεδο, ο Αλέξης Τσίπρας, παρέθεσε ένα γεύμα στην ομάδα των υποψηφίων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

     

    Το γεύμα δόθηκε στο «Balcony Restaurant and Bar», στη Βεΐκου στο Κουκάκι και το seating είχε το ενδιαφέρον του καθώς τον αρχηγό πλαισίωσαν στο τραπέζι ο Οθωνας Ηλιόπουλος και η Ελενα Ακρίτα, Νο1 και Νο2 του ψηφοδελτίου Επικρατείας αντίστοιχα —για να έχουμε έτσι και μια εικόνα τού πόσο καπελωμένη από την παρουσία της διαπρύσιας δημοσιογράφου-συγγραφέως είναι η λίστα του ΣΥΡΙΖΑ.

    Για όσους έχουν απορία τι έφαγαν οι εκλεκτοί του προέδρου, να πούμε ότι το «Balcony» σερβίρει «ψαγμένη» ελληνική κουζίνα. Για παράδειγμα, έχει μια εξαιρετική σαλάτα με πράσινα φασολάκια, μεσκλάν, φουρνιστή ντομάτα, σταφίδα, ηλιόσπορο και ξινομυζήθρα, που κάνει 12 ευρώ. Είναι αυτό που έλεγε ο κ. Τσίπρας περί τιμών Γερμανίας και μισθών Βουλγαρίας…

  • Σε πλειστηριασμό τέσσερα ακίνητα του Τέρενς Κουίκ στο Πήλιο

    Τον θυμάστε τον Τέρενς Κουίκ; Δημοσιογράφο που έγινε σταρ των Ανεξ. Ελλήνων και έπειτα, το 2015, υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για τον συντονισμό —ό,τι και αν σήμαινε αυτό— του κυβερνητικού έργου της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, για να φτάσει ύστερα να αναλάβει υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό και να αρχίσει τα ταξίδια σε όλον τον κόσμο;

     

    Ο κ. Κουίκ, ο οποίος είχε βάλει και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών το 2019, χωρίς επιτυχία, επέστρεψε στην επικαιρότητα —για τον χειρότερο λόγο.

     

    Ο κ. Κουίκ βρίσκεται αντιμέτωπος με τον εφιάλτη του πλειστηριασμού τεσσάρων ακινήτων του στο Πήλιο.

     

    Όπως ανέφερε το newmoney.gr, οι πλειστηριασμοί στο Πήλιο αφορούν ακίνητα τόσο του ίδιου του κ. Κουίκ όσο και της σύζυγου του, Αδαμαντίας Γεροσιδέρη. Εχουν προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου, εκτός εάν μεσολαβήσουν κινήσεις για την αναστολή τους.

     

    Οι σχετικές κατασχέσεις επιβλήθηκαν στις 26 Ιανουαρίου 2023 για το ποσό των 300.000 ευρώ (μέρος της συνολικής απαίτησης), ενώ επισπεύδουσα είναι η Cepal Hellas ως διαχειρίστρια των απαιτήσεων της Gemini Core Securitsation Designated Activity Company.

     

    Οι πλειστηριασμοί αφορούν σε τρεις κατοικίες και ένα οικόπεδο που βρίσκονται εντός των ορίων του οικισμού Αγίου Γεωργίου Νηλείας Μαγνησίας του δήμου Μηλεών στη συνοικία Άγιος Αθανάσιος.




text
  • Ζάρι και ζόρι


    11 Μαΐου 2024, 21:54