• «Το λιγουρεύεστε;» - Και μερικές άλλες φωτογραφίες από την περιοδεία του Αδωνι Γεωργιάδη στο Ρέθυμνο

    Ο υπουργός Ανάπτυξης (και αντιπρόεδρος της ΝΔ) Αδωνις Γεωργιάδης επισκέφτηκε το Ρέθυμνο. Και ήταν ο κλασικός Αδωνις: εκδηλωτικός στους θαυμαστές, ατρόμητος απέναντι στους αντιπάλους –που πάντα υπάρχουν, όπου εμφανίζεται– να γράφει «στο γυαλί» του φωτογραφικού φακού, θυμίζοντας ώρες ώρες τον παλαιό τηλεοπτικό εαυτό του ως πωλητή βιβλίων.

     

    Πήγε για παράδειγμα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου όπως ανέφερε ο ίδιος «η συζήτηση με τους εργαζόμενους ουσιαστική, στην έξοδο διαμαρτύρονταν μερικοί από την Αριστερά (ως συνήθως) πήγα και τους χαιρέτησα κόσμια».

    Πήγε επίσης στο εργοστάσιο της Creta Farm, εταιρείας που ο ίδιος, ως αρμόδιος υπουργός της κυβέρνησης, βοήθησε να σταθεί ξανά τα πόδια της –και φωτογραφήθηκε με προϊόντα της.

  • Και ο Απόστολος Γκλέτσος πήγε να δει τον Κώστα Καραμανλή να μιλάει

    Είναι που μιλάει σπανίως –είναι γνωστό ότι προτιμά τη σιωπή και τις αποδράσεις. Ετσι, η ομιλία του Κώστα Καραμανλή, βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ και πρώην Πρωθυπουργού, στο Μέγαρο Μουσικής την Τετάρτη, στην εκδήλωση της Παναθηναϊκής οργάνωσης γυναικών, είχε προαναγγελθεί ως πολιτικό δρώμενο ξεχωριστής σημασίας.

     

    Και αναμενόμενα μαζεύτηκε κόσμος και κοσμάκης: το μισό υπουργικό συμβούλιο αλλά και ο Αντώνης Σαμαράς, όπως επίσης όμως και ο Συριζαίος τα τελευταία χρόνια Απόστολος Γκλέτσος. Γιατί ορισμένες διαδρομές δεν ξεχνιούνται. Σύμφωνα άλλωστε με τον δημοσιογράφο Νίκο Χασαπόπουλο, το παρών έδωσε και άλλη μια, παλιά αυτή τη φορά, Συριζαία, η Ραχήλ Μακρή.

  • Ο Χαρδαλιάς πήγε να δει Τομ Κρουζ και F-35 στο «Top Gun: Maverick»

    Μια που πιάσαμε την κυβερνητική δραστηριότητα, πώς να μη σπάσει τα ρεκόρ του παγκόσμιου box office το «Top Gun: Maverick» του Τομ Κρουζ, αφού πήγε ακόμα και ο Νίκος Χαρδαλιάς με την παρέα του να δει το φιλμ.

     

    Σύμφωνα μάλιστα με όσα έγιναν γνωστά, ο υφυπουργός Αμυνας πήγε να δει την περιπέτεια –σε κινηματογράφο στον Αγιο Δημήτριο– μαζί με τον αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας Θεμιστοκλή Μπουρολία και τις συζύγους τους.

    Η ταινία είναι η γεμάτη με F-35, F-18 και φυσικά Τομ Κρουζ.

     

  • «Ο,τι πει ο Αντώνης» - Η selfie του Μητσοτάκη στην Κω

    Πολλά έγιναν και ειπώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Κω, θα τα διαβάσετε αλλού. Εδώ θα σταθούμε σε μια selfie του Πρωθυπουργού, με τον Αντώνη.

     

    O οποίος Αντώνης εμφάνισε ένα χαρτόνι με το μήνυμα «Πρόεδρε, θέλω selfie» –και ο πρόεδρος δεν του χάλασε το χατήρι. Φωτογραφήθηκε με το κινητό του Αντώνη, αλλά και από τον επίσημο φωτογράφο του ώστε η εικόνα να γίνει αυτό που λέμε viral στα social media.

     

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)




text
  • Επρεπε να αφήσουν τη Ζωή να κάνει ένα encore πριν την ψηφοφορία


    28 Μαρτίου 2024, 22:23