625
Η Στόρμι Ντάνιελς στη συνέντευξή της στον Αντερσον Κούπερ | CBSNews/60 MINUTES/Handout via REUTERS

Η Στόρμι Ντάνιελς ξεγυμνώνει τον Τραμπ: «Πώς μου έκλεισαν το στόμα»

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2018, 08:36
Η Στόρμι Ντάνιελς στη συνέντευξή της στον Αντερσον Κούπερ
|CBSNews/60 MINUTES/Handout via REUTERS

Η Στόρμι Ντάνιελς ξεγυμνώνει τον Τραμπ: «Πώς μου έκλεισαν το στόμα»

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2018, 08:36

Σαφή αναφορά σε απειλές που δέχτηκε για να μη δημοσιοποιήσει τη σχέση που είχε προ ετών με τον Ντόναλντ Τραμπ καταγγέλλει ότι δέχτηκε η Στόρμι Ντάνιελς.

Η πρώην ηθοποιός ερωτικών ταινιών μιλώντας την Κυριακή στη δημοφιλή εκπομπή «60 Minutes» του CBS είπε ότι το 2011 την προσέγγισε ένας άνδρας σε πάρκινγκ στο Λας Βέγκας.

Ο άγνωστος σε αυτήν άνδρας τής είπε «Ασε ήσυχο τον Τραμπ, ξέχνα την υπόθεση». Μετά κοίταξε την κόρη της που ήταν μαζί της και είπε: «Είναι όμορφο κοριτσάκι. Θα ήταν κρίμα αν πάθαινε κάτι η μαμά της». Μετά ο άνδρας έφυγε.

2018-03-25T235314Z_970051117_RC1679AF0440_RTRMADP_3_USA-TRUMP-DANIELS
Η Στόρμι Ντάνιελς στη συνέντευξή της στην ιστορική εκπομπή «60 Minutes» (Reuters)

Αυτή η απειλητική προσέγγιση έγινε λίγο μετά την απόφασή της να μιλήσει σε περιοδικό για την σύντομη σχέση που είχε με τον Τραμπ το 2006. Λίγο πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016, η Ντάνιελς υπέγραψε συμφωνία εχεμύθειας για τη σχέση τους. Μια συμφωνία που με αυτή τη συνέντευξη στο CBS προφανώς καταπατά.

Προσεγγίζοντάς την ο Τραμπ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα τη βοηθήσει να εμφανιστεί στην εκπομπή που παρουσίαζε τότε το ριάλιτι σόου «The Apprentice». Η ηθοποιός είδε την συνάντηση και την επαφή που είχε με τον Τραμπ σαν μια εμπορική συμφωνία: «Δεν είπα “όχι”, δεν είμαι θύμα», ξεκαθάρισε.

Υποστήριξε ακόμη η ηθοποιός ότι δεν ένιωσε καμία έλξη για τον Τραμπ, περιγράφοντας τη σχέση τους ως μια δοσοληψία: εκείνος θα απολάμβανε σεξ, εκείνη θα κέρδιζε μια θέση στην τηλεόραση και μια ευκαιρία για τη σόουμπιζ.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ περιγράφεται ως ένας τύπος που «πληρώνει» για το σεξ, αλλά αυτά φαίνεται ότι τα έχει ξεπεράσει -ή έστω προσπεράσει- το αμερικανικό εκλογικό σώμα.

Αν και το CBS συνηθίζει να μεταδίδει μικρά αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις του «60 Minutes», ως διαφημιστικά πριν από την προβολή, αυτή τη φορά δεν μετέδωσε τίποτα: η Αμερική έπρεπε να περιμένει το βράδυ της Κυριακής για να μάθει την αλήθεια για τον πρόεδρό της, ή έστω την αλήθεια μιας πρώην πορνοστάρ.

Ενα δείγμα είχε δώσει μόνο ο δικηγόρος της Ντάνιελς την περασμένη Πέμπτη όταν ανάρτησε στο Twitter μια αινιγματική φωτογραφία που δείχνει ένα CD ή DVD μέσα σε χρηματοκιβώτιο. Την συνόδευσε με το εξίσου αινιγματικό ερώτημα: «Αν μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις, πόσες λέξεις αξίζει αυτή εδώ;»

 

Ο Μάικλ Αβενάτι άφησε να εννοηθεί ότι απαντήσεις θα δοθούν στη συνέντευξη της πελάτισσάς του. «Απόψε, δεν είναι το τέλος. Δεν είναι παρά η αρχή», ήταν το μήνυμα που έγραψε την Κυριακή ο δικηγόρος.

Τι υποστηρίζει η Ντάνιελς

Η υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς ήλθε στο φως πριν από δύο μήνες από την Wall Street Journal, η οποία αποκάλυψε ότι η πρώην πορνοστάρ είχε λάβει 130.000 δολάρια για να μη μιλήσει.

Η ηθοποιός επιμένει ότι δεν διέρρευσαν από την ίδια οι πληροφορίες που είδαν τότε το φως της δημοσιότητας.

Στις αρχές Μαρτίου προσέφυγε ωστόσο στη Δικαιοσύνη ζητώντας να αποδεσμευτεί από τη συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχε υπογράψει με την πλευρά του νυν προέδρου. Μιλώντας στην εφημερίδα Washington Post το Σάββατο είπε ότι δεν το κάνει για να κερδίσει αναγνώριση αλλά ότι «απλώς θέλει να πει τη δική της αλήθεια και να υπερασπιστεί τον εαυτό της».

2018-03-25T235312Z_1394660715_RC15FF672D00_RTRMADP_3_USA-TRUMP-DANIELS2018-03-25T235316Z_377000171_RC1ECAA69FB0_RTRMADP_3_USA-TRUMP-DANIELS

Η Ντάνιελς δεν κατηγορεί τον πρόεδρο, όπως έκαναν προεκλογικά άλλες γυναίκες, για σεξουαλική παρενόχληση, αλλά αμφισβητεί την ηθική του.

Το 2006-2007, την εποχή που ισχυρίζεται ότι είχε μαζί του μία ερωτική επαφή, ο Τραμπ ήταν ήδη παντρεμένος με τη Μελάνια και μόλις είχε γίνει πατέρας για πέμπτη φορά αφού ο μικρότερος γιος του, ο Μπάρον, γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2006.

Από την πλευρά του Τραμπ φυσικά διαψεύδονται τα πάντα ενώ ζητούν και αποζημίωση 20 εκατ. δολαρίων για την αθέτηση του συμφωνητικού που υπέγραψε πριν από τις εκλογές του 2016.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...