220
Το σημείο της επίθεσης | Intime

Επίθεση στην Καλλιθέα: «Μού έριξε βιτριόλι μια ψηλή, αδύνατη γυναίκα με μαύρα»

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2020, 19:21
Το σημείο της επίθεσης
|Intime

Επίθεση στην Καλλιθέα: «Μού έριξε βιτριόλι μια ψηλή, αδύνατη γυναίκα με μαύρα»

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2020, 19:21

«Η μαυροφορεμένη γυναίκα που μου έριξε το βιτριόλι ήταν αδύνατη και ψηλή», είπε στους αστυνομικούς η 34χρονη, σχεδόν μία εβδομάδα μετά την επίθεση με καυστικό υγρό που την τραυμάτισε βαρύτατα στο πρόσωπο και ενώ οι έρευνες είναι ακόμη στο σκοτάδι.

Πρόσθεσε ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ: «Με περίμενε, φορώντας χειρουργική μάσκα, στα σκαλιά δίπλα στο ασανσέρ την ώρα που περίμενα να ανεβώ στο γραφείο. Δεν πάει το μυαλό μου ποιά είναι αυτή που μου έκανε κακό, ούτε θυμάμαι να την έχω ξαναδεί κάπου».

Πρόκειται για την πρώτη κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, σήμερα Τρίτη, οι οποίοι διερευνούν την υπόθεση.

Το θύμα είναι πλέον καλύτερα και για αυτό αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, την επισκέφθηκαν για να τους δώσει κατάθεση. Τις προηγούμενες φορές που την επισκέφθηκαν είχαν μαζί της ολιγόλεπτες συνομιλίες.

Τα όσα κατέθεσε η 34χρονη, η οποία περιέγραψε κυρίως την στιγμή της επίθεσης, δεν πρόσθεσαν κάτι νέο στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μπορεί αργότερα, όταν θα έχει βελτιωθεί και άλλο η κατάστασή της, να θυμηθεί κάτι παραπάνω που μπορεί να βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Παράλληλα, η Αστυνομία συνεχίζει να εξετάζει με μεγάλη προσοχή όλο το βιντεοληπτικό υλικό που έχει στη διάθεσή της, από κάμερες ασφαλείας όχι μόνο κοντά στο κτίριο που εργάζεται το θύμα, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή.