370
O αποπεμφθείς πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας Γιάννης Οτουντζίδης υποστήριξε ότι αυτοί που επιτέθηκαν στον Γιάννη Μπουτάρη «του φέρθηκαν αξιοπρεπέστατα»... | INTIMEnews

Διεγράφη ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας μετά το σχόλιο για Μπουτάρη

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2018, 14:46
O αποπεμφθείς πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας Γιάννης Οτουντζίδης υποστήριξε ότι αυτοί που επιτέθηκαν στον Γιάννη Μπουτάρη «του φέρθηκαν αξιοπρεπέστατα»...
|INTIMEnews

Διεγράφη ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας μετά το σχόλιο για Μπουτάρη

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2018, 14:46

Η «πύρινη» δήλωση -τύπου «καλά του έκαναν»- για τον Γιάννη Μπουτάρη από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πέλλας δεν έμεινε τελικά χωρίς συνέπειες, καθώς ο πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Δέρβος υποχρεώθηκε να τον εκπαραθυρώσει.

Συμπλέοντας με τον δήμαρχο Αργους Δημήτρη Καμπόσο, που έγραψε για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης ότι «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών», ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας Γιάννης Οτουντζίδης υποστήριξε με τη σειρά του ότι «η βία έχει αιτία», επισημαίνοντας μάλιστα χωρίς ίχνος ντροπής ότι αυτοί που επιτέθηκαν στον Γιάννη Μπουτάρη «του φέρθηκαν αξιοπρεπέστατα κιόλας»!

Στην απίστευτη δήλωσή του το ποντιακής καταγωγής όπως μαρτυρά και το επίθετό του στέλεχος της «γαλάζιας» νεολαίας αποκαλεί τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης «αχαρακτήριστο» που τόλμησε να παραστεί στην εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων και να «βεβηλώσει με τον πιο ανήθικο τρόπο τους νεκρούς μας».

«Εύχομαι σε κανέναν συγγενή σας να μη βρεθεί ΠΟΤΈ κανένας ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ να κάνει κάτι παρόμοιο» αναφέρει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει με την εμετική διαπίστωση για το επεισόδιο του περασμένου Σαββάτου, τονίζοντας ότι «η ΒΙΑ πάντα έχει αιτία, σίγουρα είναι καταδικαστέα σε όποια μορφή και αν υπάρχει, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω του φέρθηκαν αξιοπρεπέστατα κιόλας»!

Στην προσπάθειά της να απαλλαγεί από τέτοιους είδους ακραία στελέχη, η ηγεσία της ΝΔ ζήτησε την άμεση αποπομπή του κ. Οτουντζίδη και το απόγευμα της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος ανακοίνωσε επισήμως ότι ο πρόεδρος της οργάνωσης στην Πέλλα τίθεται εκτός.

«Ως ΟΝΝΕΔ αντιδράσαμε άμεσα και καταδικάσαμε απερίφραστα την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, απαιτώντας τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών. Αυτή είναι η αταλάντευτη θέση μας απέναντι σε κάθε μορφή παράνομης βίας και είναι η μόνη επίσημη θέση της οργάνωσης.

»Από τη στιγμή που ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας θεωρεί ‘αξιοπρεπέστατη’ τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, τότε θέτει τον εαυτό του εκτός οργάνωσης και ήδη από την περασμένη Δευτέρα που προέβη στο συγκεκριμένο σχόλιο έχει πάψει να ανήκει σε αυτή» υπογραμμίζει στη σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Δέρβος και καταλήγει:

«Για όλους εμάς στην ΟΝΝΕΔ η πολιτική αντιπαράθεση θα είναι οξύτατη όπου και όποτε πρέπει, αλλά θα παραμένει αντιπαράθεση λεκτική. Πράξεις βίας ή επιδοκιμασία αυτών αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα άλλων πολιτικών χώρων, είναι όμως αδιαπραγμάτευτα πέρα από την ιδεολογία μας, πέρα από το εθνικό συμφέρον. Ως εκ τούτου, δεν είναι ανεκτές».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...