268
Ο ρόλος της συλληφθείσης στη λειτουργία του κυκλώματος συνταγογράφησης και παράνομης διακίνησης των αντικαρκινικών φαρμάκων στο Λαϊκό, ελέγχεται από τις Αρχές | φωτ. αρχείου

Μαφία αντικαρκινικών: Συνελήφθη η «εξαφανισμένη» γιατρός του Λαϊκού

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2018, 14:14
Ο ρόλος της συλληφθείσης στη λειτουργία του κυκλώματος συνταγογράφησης και παράνομης διακίνησης των αντικαρκινικών φαρμάκων στο Λαϊκό, ελέγχεται από τις Αρχές
|φωτ. αρχείου

Μαφία αντικαρκινικών: Συνελήφθη η «εξαφανισμένη» γιατρός του Λαϊκού

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2018, 14:14

Στο Παγκράτι εντοπίστηκε και συνελήφθη η νεαρή γιατρός του Λαϊκού Νoσοκομείου η οποία, από την ημέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο με τη «μαφία» των αντικαρκινικών φαρμάκων, είχε εξαφανιστεί μαζί με τον δημοσιογράφο σύζυγό της.

Η πανεπιστημιακή υπότροφος στο Λαϊκό Νοσοκομείο, που εργαζόταν στο παράρτημα της οδού Σεβαστουπόλεως, χάθηκε ξαφνικά από προσώπου γης μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος συνεργαζόταν παλαιότερα με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Η μητέρα της δήλωσε την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου στις 10 Μαΐου και έκτοτε ήταν σε εξέλιξη ένα θρίλερ σχετικά με την τύχη της νεαρής παθολόγου.

Παράλληλα, οργίαζε η φημολογία σχετικά με το ρόλο της στη λειτουργία του κυκλώματος.

Σύμφωνα με μία από τις εκδοχές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η παθολόγος του Λαϊκού φέρεται να διατηρούσε τραπεζικό λογαριασμό με επταψήφιο ποσό(!) και με το που αποκαλύφθηκε η δράση του κυκλώματος και έγιναν οι συλλήψεις γιατρών και νοσηλευτριών του νοσοκομείου, εξαφανίστηκε.

Στο νοσοκομείο εμφανίστηκε τελευταία φορά στις 8 Μαΐου, όταν και ενημερώθηκε από ογκολόγο γιατρό (καθηγήτρια του πανεπιστημίου), με την οποία συνεργαζόταν, για μία σειρά από πλαστές συνταγές αντικαρκινικών φαρμάκων. Μάλιστα στη λίστα των συγκεκριμένων συνταγών υπήρχαν ασθενείς άγνωστοι στην ογκολόγο, που αναστατωμένη από την ανακάλυψη ενημέρωσε άμεσα τον διοικητή του νοσοκομείου.

Η εξαφανισθείσα ενώ δεν είχε δικαίωμα συνταγογράφησης, καθώς ήταν επιστημονική συνεργάτρια του νοσοκομείου, εμφανίζεται να έχει υπογράψει δεκάδες συνταγές κάνοντας χρήση του αριθμού της ογκολόγου. Νοσοκομειακές πηγές σημείωναν ωστόσο ότι πολλές φορές, λόγω του μεγάλου αριθμού συνταγών, οι γιατροί έδιναν σε συνεργάτες τους -ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν το δικαίωμα- τον αριθμό τους προκειμένου να συνταγογραφήσουν στο όνομά τους.

Η συλληφθείσα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση του αδίστακτου κυκλώματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...