443
Η Τσέλσι έχει κάθε λόγο να χαμογελάει, αφού θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά! | Twitter

Η Τσέλσι, η Χίλαρι και ένα εγγονάκι

Protagon Team Protagon Team 22 Δεκεμβρίου 2015, 02:17
Η Τσέλσι έχει κάθε λόγο να χαμογελάει, αφού θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά!
|Twitter

Η Τσέλσι, η Χίλαρι και ένα εγγονάκι

Protagon Team Protagon Team 22 Δεκεμβρίου 2015, 02:17

Παιδί περιμένουν, για δεύτερη φορά, η Τσέλσι Κλίντον και ο σύζυγός της Μαρκ Μεζβίνσκι. Που σημαίνει ότι ο 42ος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και η πρώην Πρώτη Κυρία, πρώην επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και υποψήφια να γίνει 45η πρόεδρος των ΗΠΑ  Χίλαρι Κλίντον θα γίνουν για δεύτερη φορά παπούδες – τι καλή τύχη για την ευτυχισμένη γιαγιά που τώρα μπαίνει στην τελική ευθεία για τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος των Δημοκρατικών εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου 2016!

Η Τσέλσι Κλίντον δημοσίευσε μία φωτογραφία της κορούλας της Σάρλοτ, γράφοντας πως το καλοκαίρι θα γίνει η «μεγάλη αδελφή» του νέου μέλους της οικογένειας.

Τη χαρά και τον ενθουσιασμό της για το δεύτερο εγγόνι δεν έκρυψε η υποψήφια για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2016, Χίλαρι Κλίντον. Ετσι, έγραψε στο Twitter ότι εκείνη και ο Μπιλ Κλίντον δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ευτυχισμένοι.

Για να συμπληρώσει ο Μπιλ…

Οπως εκτιμούν πολιτικοί αναλυτές, η είδηση για το δεύτερο εγγόνι των Κλίντον έρχεται στην ιδανική στιγμή για να ενισχύσει το προφίλ της «αρχιστρατήγου γιαγιάς» που φιλοτεχνεί στην εκστρατεία της η Χίλαρι. Πρόκειται, όπως σημειώνει το politico, μια ριζική αλλαγή από την προεκλογική καμπάνια που είχε κάνει η πρώην Πρώτη Κυρία το 2008, όταν είχε υποβαθμίσει το θέμα του φύλου της και είχε παρουσιαστεί ως σκληρή ηγέτης – για να χάσει από τον Μπαράκ Ομπάμα.

Τώρα η 68χρονη Χίλαρι δεν σταματά να διαφημίζει για τον εαυτό της τον ρόλο της γιαγιάς. Οι εποχές έχουν αλλάξει. Το 2008 οι ΗΠΑ υπέφεραν ακόμα από το μετατραυματικό στρες της 11ης Σεπτεμβρίου, τώρα η μέση νοικοκυρά βγάζει πρόεδρο. «Το δυσκολότερο πράγμα σε αυτήν την εκστρατεία είναι ότι είμαι μακριά από τη Σάρλοτ» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Univision. Σε προεκλογικό της σποτ εμφανίστηκε μαζί με τον Μπιλ Κλίντον να αγκαλιάζουν την εγγονή τους. Και στο τελεταίο ντιμπέιτ, η γιαγιά Χίλαρι επικαλέστηκε πάλι τη Σάρλοτ στο σχόλιο με το οποίο σφράγισε την παρουσία της στο πλατό του ABC. «Ξέρετε, έγινα γιαγιά πριν από 15 μήνες και περνώ πολύ χρόνο αναλογιζόμενη το μέλλον της εγγονής μου»… Τώρα θα έχει και δεύτερο λόγο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...